PERUTTU:HERE///NOW: DUSTIN O`HALLORAN (US), ALESSANDRO CORTINI (IT), Lau Nau + Kaukolampi

To 2.11.2023 klo

Liput Huom! Tapahtuma peruttu
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä Fullsteam Agency
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Valitettavasti tämä tapahtuma on peruttu. Voit palauttaa lippusi osoitteessa web.lippu.fi/palautus 6.12.2023 mennessä.

  

Yhdysvaltalainen pianisti-säveltäjä Dustin O’Halloran sekä italialaisartisti Alessandro Cortini saapuvat Helsingin Kulttuuritalolle torstaina 2. marraskuuta. Illan ohjelmiston täydentävät kotimaiset elektroartistit Lau Nau ja Kaukolampi, jotka esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä omien settiensä lisäksi. Nyt Lippu.fissä myynnissä oleva Kulttuuritalon tapahtuma on osa juuri lanseerattua uutta ajassa ja paikassa liikkuvaa elokuvalliseen musiikkiin keskittyvää ”Here///Now” -konserttisarjaa, jonka ohjelmistoon on luvassa lisäyksiä vielä kuluvan vuoden aikana.

Yhdysvaltalainen muusikko Dustin O’Halloran on pitkän ja merkittävän uransa aikana ansioitunut erityisesti TV- ja elokuvamusiikin tekijänä. Alun perin dreampopia julkaisseen taiteilijan ura elokuvasäveltäjänä käynnistyi Sofia Coppolan elokuvasta ”Marie Antoinette”. Viime vuosina O’Halloran on säveltänyt musiikkia muun muassa ”The Essex Serpent” -sarjaan sekä Oscar-ehdokkuuden saaneeseen ”Lion”-elokuvaan. O’Halloran muistetaan myös ambient-yhtye A Winged Victory For the Sullenin riveistä.

Säveltäjä, tuottaja ja elektronisen musiikin edelläkävijä Alessandro Cortini tunnetaan soolouransa lisäksi Nine Inch Nailsin pitkäaikaisena jäsenenä. Italialaisartistin omassa tuotannossa yhdistyvät tumma ambient, savuisiksi kuvaillut rytmit ja hypnoottisen pidättyväiset sävellykset. Cortinin yhdessä Daniel Averyn kanssa säveltämä ”Illusion of Time” ilmestyi keväällä 2020 ja ylistetty yhdeksäs sooloalbuminsa ”SCURO CHIARO” puolestaan kesällä 2021.

Lau Nau eli Laura Naukkarinen tunnetaan laajalti Suomen profiloituneimpana erikoismusiikin tekijänä. Pian 10. albuminsa “Aphrilis” julkaisevan Lau Naun musiikissa soivat elektroakustinen kokeellisuus, folkmusiikin perinteet sekä kaiut klassisesta nykymusiikista. Lau Naun sävellyksiä kuullaan myös muun muassa HBO:n tuoreessa dokumentissa ”Viisi valittua” sekä syksyllä ensi-iltansa saavassa ”Je´vida”-elokuvassa. Timo Kaukolampi on elektronisen ja kokeellisen musiikin itseoppinut guru, jonka soolotuotannossa yhdistyvät esimerkiksi tekno- ja ambient-vaikutteet. Muun muassa K-X-P-yhtyeestä tunnettu monilahjakkuus on säveltänyt musiikin elokuviin ”Armomurhaaja” ja ”Marian Paratiisi” sekä ”White Wall”- ja ”Mister8”-sarjoihin.

”Here///Now”-konserttisarjan tähän mennessä julkistettuun ohjelmistoon lukeutuu 16. lokakuuta Kulttuuritalossa kuultava, nykysäveltäjä Jóhann Jóhannssonin ”Drone Mass” -teos American Contemporary Music Ensemblen sekä tanskalaisen Theatre of Voices -kuoron esittämänä.

HERE///NOW:
DUSTIN O`HALLORAN (US)
ALESSANDRO CORTINI (IT)
Lau Nau + Kaukolampi
To 2.11.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
Lippujen palautus web.lippu.fi/palautus 6.12.2023 mennessä.

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.