SIIRTYY: Helsinki Beatles Weekend

La 8.5.2021 klo TBA

Liput Alk. 33€ sis. käsittelymaksun.
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa TBA
Ovet TBA
Osta liput (Beatlesweekend) Tilaa tarjoilu

Helsinki Beatles Weekend järjestetään 20-21.5.2022. Tapahtumaan jo ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Aluehallintovirasto kielsi kaikki yli 500 hengen tapahtumat. Tuona päivänä niin meillä, kuin monella muullakin tapahtumajärjestäjällä, alkoi hirveä soittorumba ja uusia järjestelyjä, ja ennen kaikkea päätöksiä, oli tehtävä erittäin nopeasti.
Koronavirus on siis koetellut tapahtuma-alaa jo vuoden ja odotamme tilanteen jatkuvan hankalana vielä koko kevään ja kesän. Tällä hetkellä kaikki yli 6 hengen kokoontumiset on kielletty ja emme usko, että vielä toukokuussa tilanne on sellainen, että tapahtumaa voisi turvallisesti järjestää. On myös suuri mahdollisuus sille, että Aluehallintovirasto kieltää suuret tapahtumat vielä toukokuussa. Haluamme kuitenkin tarjota teille Beatles-tapahtuman turvallisesti ja riskittömästi joten olemme päättäneet siirtää tapahtuman toukokuulle 2022.

Olemme pahoillamme tapahtuman siirtämisestä, mutta uskomme, että nykyisten rokotussuunnitelman ja muiden toimenpiteiden ansiosta tämä pandemia saadaan tämän vuoden puolella nujerrettua ja ensi vuonna pääsemme taas järjestämään festivaalin normaaliin tapaan.
Pyrimme tänä vuonna kuitenkin järjestämään muutaman pienemmän tapahtuman mahdollisuuksien mukaan joko virtuaalisesti tai livenä. Tiedotamme niistä lisää lähempänä kun ne varmistuvat.

Enemmän Beatlesiä – Enemmän Rakkautta
Helsinki Beatles Weekend 20-21.5.2022


Rakkaat Beatles-ystävät,

Helsinki Beatles Weekend siirtyy järjestettäväksi 7-8.5.2021. 

Valitettavasti korona-tilanne ja aluehallintoviranomaisten ohjeistus on vielä sellainen, että emme pysty järjestämään Helsinki Beatles Weekendiä vielä syyskuussakaan sellaisena kuin se oli tarkoitus järjestää. Näin ollen palaamme ensi vuonna tutulle paikallemme toukokuun alkupuolelle.

Lippujen ostaminen ja palauttaminen

Mikäli ette pääse tulemaan paikan päälle toukokuussa on teillä nyt mahdollisuus tukea tapahtumaa ja jakaa rakkautta antamalla  lippunne eteenpäin. Teemme tätä tapahtumaa suurella sydämellä ja tapahtuman jatko on täysin riippuvainen siitä kuinka moni ostaa lipun. Toivomme siis, että tulette toukokuussa paikalle sankoin joukoin nauttimaan Beatlesin hyvästä musiikista ja upeista artisteista. Mikäli kaikesta huolimatta haluatte palauttaa lippunne, tästä linkintä löydätte lisätietoa.

Lippukaupat avataan syksyn aikana ja tiedotamme heti kun lippujen ostaminen toukokuulle on taas mahdollista.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.