PERUTTU: Helsingin Lääkiksen Speksi 2020: Unennäkijä

To 27.8.2020 klo 19:00

Liput Alk. 20€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 21:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä https://laakiksenspeksi.fi
Osta liput (Ticketmaster.fi) Tilaa tarjoilu
Unennäkijän näytökset on peruttu!
Speksin hallitus on kokoontunut viikon sisään useamman kerran ja jouduimme raskain sydämin tekemään päätöksen, ettei näytöksiä tässä etenevässä epidemiatilanteessa voida järjestää.
Noudatamme lääketieteen kandidaattiseuran suositusta välttää yli 50 henkilön kokoontumisia ja kuten keväällä jo totesimme speksimme kokoaa yhteen suuren määrän nykyisiä ja tulevia terveydenhuollon ammattilaisia. Koska suuri osa yleisöstämme on päivittäin tekemisissä viruksen kannalta riskiryhmiin kuuluvien parissa, on näytösten peruminen aiheellista.
Pahoittelemme, ettemme voineet yrityksestä huolimatta tarjota tänä vuonna speksikokemusta kaikille halukkaille katsojille.

 

Koronavirus laittoi koko maailman sekaisin ja niin myös speksimme näytöskausi jouduttiin keväällä keskeyttämään. Nyt voimme vihdoin toivottaa teidät suurella ilolla ja innolla tervetulleeksi korvaaviin näytöksiin.

Elokuussa UNENNÄKIJÄ palaa Kulttuuritalon lavalle!?
Kulttuuritalon Aalto-sali
(Sturenkatu 4, 00510 Helsinki)

Uudet näytösaikamme ovat:
KE 26.8.2020 KLO 19.00 (sancarinäytös)
TO 27.8.2020 KLO 19.00

HUOM!
Lippuja myydään aiempaa vähemmän turvavälien säilyttämiseksi katsomossa. Kaikki liput myydään paikkanumeroimattomia. Käytössä olevat istumapaikat on erikseen määritetty teatterilla ja ne menevät saapumisjärjestyksessä. Näytökset järjestetään viranomaismääräyksiä noudattaen käsihygieniasta ja turvaväleistä huolehtien.

Pidäthän itsekin huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä, kiitos!

LIPPUKAUPPA AVATAAN KE 29.7 KLO 12 TICKETMASTERISSA.
Ole nopea, sillä paikkoja tulee myyntiin vähemmän kuin kevään näytöksiin!
Kaikki liput ovat paikkanumeroimattomia.

?️
https://www.ticketmaster.fi/artist/helsingin-laakiksen-speksi-unennakija-lippuja/1008377

LIPPUJEN HINNAT:
Kannatuslippu 35€
Peruslippu 20€
Opiskelija 15€

Kannatuslippuun kuuluu kahvi/tee, jonka kanssa pulla/fetapasteija. Kannatuslipun ostajien tulee ilmoittaa nimensä, erikoisruokavalionsa ja haluaako kahvin tai teen kanssa pullan vai fetapasteijan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@laakiksenspeksi.fi! Näin varmistamme parhaan mahdollisen kokemuksen kannatuskatsojillemme.

Yli 10 hengen ryhmät saavat alennusta yhden euron verran jokaista lippua kohti! (huom. Alennus-lippuluokka valittava erikseen paikkojen valinnan yhteydessä)

HUOM! Keväällä peruuntuneisiin näytöksiin ostetut liput eivät valitettavasti käy elokuun näytöksiin. Käyttämättömistä lipuista voi hakea rahansa takaisin vielä 6.8.2020 asti. https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-toimin-jos-tilaisuus-peruuntuu-

Tästä UNENNÄKIJÄSSÄ on kyse:
Teollisen vallankumouksen jälkeisessä 1870-luvun Saksassa junatehtaan kätköissä kuohuu. Monet joutuvat punnitsemaan valintojensa merkitystä itselleen sekä läheisilleen. Mutta voisiko ratkaisu löytyä unista?
Järjestyksessään 33. Helsingin lääkiksen speksi, Unennäkijä, muituttaa katsojiaan rohkeudesta ja unelmien tavoittelun tärkeydestä.
Lääkiksen speksi on musikaalielämys täynnä tanssia, musiikkia, naurua ja suuria tunteita. Se herättää yhdessä tekemisen riemua, intoa ja nuoruuden hulluutta. Speksin erikoisuus on, että myös yleisö pääsee halutessaan osallistumaan huutamalla ”omastart”, joilloin näyttelijä, tanssija ja bändi improvisoivat huutoa edeltävän kohdan tuoden siihen jotain uutta.

Tule virkistäytymään spektaakkelimme pariin!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.