SIIRTYY: Heilung

Su 7.11.2021 klo 19:00

Liput Alk. 61€ sis. käsittelymaksun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

HEILUNG -KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2022 JA BLACK BOXIIN

Vaikka toivottavasti pandemian suhteen ollaan jo voitonpuolella, on kansainvälinen kiertäminen edelleen vähintäänkin haastavaa. Vallitsevista olosuhteista ja epävarmuudesta johtuen myös Heilung päätti siirtää kiertueensa syksylle 2022. Helsingin uusi konserttipäivä on 30.10.2022.

Siirtouutisessa on tällä kertaa myös hopeareunus: Kulttuuritalon loppuunmyyty konsertti siirtyy Helsingin Jäähallin Black Boxiin ja tämähän tarkoittaa sitä, että myyntiin tulee lisää lippuja. Liput Black Boxiin ovat myynnissä nyt Ticketmasterissa. Kulttuuritalolle ostetut liput käyvät sellaisenaan 30.10.2022 siirtyvään konserttiin. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lipun ostopaikkaan 15.1.2022 mennessä.

Heilung on yhdistelmä maagista tunnelmaa, hurmosta ja pohjois-eurooppalaista mytologiaa. Yhtye on tunnettu upeasta rekvisiitastaan, kuten sulista, sarvista, nauhoista ja rummuista sekä muun muassa ihmisen luista valmistetuista soittimista. 

Viideo ”Norupo”-kappaleesta, joka löytyy Heilungin viimeisimmältä ”Futha”-nimiseltä albumilta on nähtävissä täällä:

https://www.youtube.com/watch?v=64CACoHNBEI

HEILUNG

30.10.2022 Helsinki – Black Box (Helsingin Jäähalli)

Lipunhinta alk. 61,00€

Ikäraja: Sallittu | ovet 18:00

Ennakot: Ticketmaster

Konsertin tarjoaa yhteistyössä TuskaLive & Grey Beard.

—————————————

HEILUNG CONCERT WILL BE MOVED TO 2022 & VENUE CHANGE

Although we seem to be coming out of the pandemic, the restrictions still make international touring extremely difficult. Due to this, Heilung has decided to move their upcoming tour to 2022. New date for the show in Helsinki is 30.10.2022. 

This time, there is also a silver lining to this. The sold out show at the Kulttuuritalo will be moved to the Black Box at the Helsinki ice hall. This means there will be more tickets available for those who didn’t manage to get one the first time around. Tickets are now on sale through Ticketmaster. Tickets for the Kulttuuritalo show will be valid as such for the 2022 date. If the new date does not work for you, bought tickets can be returned to the place of purchase by 15.10.2022.

Heilung is guaranteed to deliver an earth-shattering full live show experience of atmosphere and Northern European mythology.

Heilung is known for their visually impressive, unique and custom made medieval outfits and instruments.

The stunning video for the track ’Norupo’, taken from Heilung’s latest album ’Futha’ can be viewed HERE 

HEILUNG

30.10.2022 Helsinki – Black Box (Helsinki Ice Hall)

Ticket price from 61,00€

Age limit: all ages | doors 18:00

Presales: Ticketmaster

In cooperation with TuskaLive and Grey Beard.

 

 


Rituaalifolkin pioneeriyhtye Heilung saapuu Kulttuuritalolle marraskuussa 2021

Viime vuoden Tuska-festivaalilla ylistetyn keikan loihtinut Heilung saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 7. marraskuuta 2021. Ilmiöksi muodostunut Heilung on yhdistelmä maagista tunnelmaa, hurmosta ja pohjois-eurooppalaista mytologiaa. Marraskuussa on luvassa mystinen aikamatka Pohjolan historiaan. Yhtye on tunnettu upeasta rekvisiitastaan, kuten sulista, sarvista, nauhoista ja rummuista sekä muun muassa ihmisen luista valmistetuista soittimista.

Heilung julkaisi juuri uuden videon ”Norupo”-kappaleesta, joka löytyy yhtyeen viimeisimmältä ”Futha”-nimiseltä albumilta. Video on nähtävissä täällä:

HEILUNG
7.11.2021 Helsinki – Kulttuuritalo
Lipunhinta alk. 61,00€
Ikäraja: Sallittu | ovet 19:00
Ennakot: Ticketmaster

Lipunmyynti alkaa maanantaina 21.9.2020 klo 11:00.

Konsertin tarjoaa yhteistyössä TuskaLive & Grey Beard.

 

NEOFOLK PIONEERS HEILUNG TO HELSINKI IN NOVEMBER 2021

The magical and mystical folk music phenomenon known as Heilung will bring their all-senses stimulating show to Kulttuuritalo in Helsinki on November 7th next year. Heilung played an unforgettable performance at Tuska 2019 giving their Finnish fans a glimpse of what the fuzz is all about. Their club show is guaranteed to deliver an earth-shattering full experience of atmosphere and Northern European mythology.

Heilung is known for their visually impressive, unique and custom made medieval outfits and instruments.

Heilung just released a brand new video for the track ’Norupo’, taken from the band’s latest album ’Futha’. The video was shot at the ’Les Menhirs de Monteneuf’ site in France. The stunning video can be viewed HERE

HEILUNG
7.11.2021 Helsinki – Kulttuuritalo
Ticket price from 61,00€
Age limit: all ages | doors 19:00
Presales: Ticketmaster

Presales start on Monday 21.9.2020 at 11:00

In cooperation with TuskaLive and Grey Beard.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.