PERUTTU: Gipsy Kings by André Reyes

Su 8.3.2020 klo 18:00

Liput alk. 52,50 € (sis. palvelupalkkio)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä All Things Live Finland Oy
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Tapahtuma on peruttu.
Rahanpalautusta lipunhinnasta voi hakea joko siitä myyntipisteestä, mistä lippu on ostettu (ei R-kioski), tämän linkin kautta: https://www.web.lippu.fi/palautus tai lippu.fi-asiakaspalvelun kautta, kts. lisätiedot: https://www.lippu.fi/palautus

Gipsy Kings -yhtyeen syyskuuksi Helsingin Kulttuuritaloon suunniteltu konsertti siirtyy pidettäväksi ensi maaliskuussa.

Gipsy Kingsin perustajajäseniin lukeutuvan André Reyesin johtaman kokoonpanon oli määrä esiintyä Kulttuuritalossa maanantaina 9. syyskuuta, mutta yhtyeen kiertuaikataulun muutosten vuoksi konsertti siirtyy pidettäväksi sunnuntaina 8. maaliskuuta. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan maaliskuun konserttiin.

 

André Reyesin johtama Gipsy Kings Suomeen maaliskuussa!

Suureen suosioon ympäri maailman nousseen Gipsy Kings -yhtyeen musiikki valloittaa Helsingin maaliskuussa. Gipsy Kingsin perustajajäseniin lukeutuvan André Reyesin johtama kokoonpano nähdään Helsingin Kulttuuritalossa sunnuntaina 8. maaliskuuta.

Gipsy Kingsin juuret ulottuvat 1970-luvun Ranskaan, jossa André Reyes perusti ensimmäisen yhtyeensä Nicolas-veljensä sekä kolmen serkkunsa kanssa. Sittemmin hän kokosi mustalaismusiikkia esittäneen Los Reyes -kokoonpanon, jolle vakiintui pian uusi nimi, Gipsy Kings.

Gipsy Kingsin kaksi ensimmäistä albumia eivät saaneet suurta huomiota, kunnes yhtyeen kokoonpano vaihtui ja se alkoi esittää uudenlaista pop-orientoitunutta flamencoa sekä mustalaisrumbaksi kutsuttua rumba flamencoa.

Gipsy Kingsin musiikki alkoi valloittaa yhä suurempia ja suurempia yleisöjä, ja vuoden 1987 Gipsy Kings -albumi nousi suureen suosioon myös Ranskan ulkopuolella. Bamboleo, Djobi Djoba ja Un Amor alkoivat soida radioasemilla ympäri Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän. Jättimäinen maailmanvalloitus sai kruununsa 1989, kun Gipsy Kings -albumi julkaistiin Yhdysvalloissa, ja sen myynti nousi miljooniin kappaleisiin.

Gipsy Kings by André Reyes -kokoonpano edustaa Gipsy Kingsin monipuolista perinnettä parhaimmillaan. Lava täyttyy tunnetuista latinalaisten rytmien kappaleista sekä virtuoosimaisista laulajista ja kitaristeista ja muista soittajista.

Gipsy Kings perustettiin Ranskassa, mutta yhtyeen jäsenten juuret ulottuvat gitanoseihin, eli Espanjan mustalaisiin, jotka pakenivat Kataloniasta Ranskaan Espanjan sisällissodan aikana. Vaiherikas kulttuurihistoria kuuluu myös yhtyeen musiikissa monipuolisten rytmien kokonaisuutena.

Gipsy Kings by André Reyes: www.facebook.com/andrereyesnacigitano

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput konserttiin myy Lippupiste.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon lipunvälittäjien nettikaupoisssa.  Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.