Grex Musicus – Matkalla

La 23.10.2021 klo 18:00

Liput Alk 35€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan
Alkaa 18:00
Ovet 17:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä www.grexmusicus.fi
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Grex Musicuksen 30-vuotisjuhlakonsertti Matkalla

Grex Musicus juhlii 30 toimintavuottaan lokakuussa Helsingin Kulttuuritalolla. Kolmen vuosikymmenen aikana Grex on kasvanut ja kehittynyt kuoronjohtaja Marjukka Riihimäen lujan lempeässä otteessa itsevarmaksi, soinniltaan ainutlaatuisen tunnistettavaksi ja persoonalliseksi kuoroksi, jonka 30-vuotisjuhla on Suomen kuorokulttuurin merkkihetki. Matkalla-konsertti jää viimeiseksi Riihimäen johtamaksi Grex Musicuksen juhlakonsertiksi. Juhlakonsertissa kuullaan kuoron rakkaimpia kappaleita matkan varrelta, minkä lisäksi Kulttuuritalon lavalla kantaesitetään viisi uutta tilausteosta. Juhlavuoden kunniaksi tilatut sävellykset ovat Jussi Chydeniuksen, Virpi Eroman, Jukka Nylundin ja Jarkko Riihimäen käsialaa.

Kuoromusiikilla on ainutlaatuista yli ajan ulottuvaa kantovoimaa: Grex on yhtä aikaa sama ja eri kuin kolmekymmentä vuotta sitten sen perustamisvuonna 1991. Tätä kuorolaulun henkeä Grex juhlistaa Matkalla-konsertissaan, ja kunnioittaa sillä sekä 75 vuotta täyttävää kuoronjohtajaansa että entisiä, nykyisiä ja tulevia kuorolaisiaan.

Moneen taipuva Grex on 2010-luvulla mm. toteuttanut omia teemakonserttikokonaisuuksiaan, esiintynyt Ennio Morriconen The 60 Years of Music -kiertueen konsertissa Hartwall Arenalla ja Cheekin jäähyväiskeikoilla Lahden mäkimontussa. Vuonna 2017 Grex esiintyi Rajattoman ja ruotsalaisen The Real Groupin taustalla Rajattoman 20-vuotisjuhlakonsertissa Finlandia-talolla ja popyhtye Ultra Bran taustalla yhdessä Kuopion nuorisokuoron kanssa Hartwall Arenalla. Osoituksena Grexin kansainvälisestä maineesta ovat lukuisat matkat, joilla Grex on vienyt suomalaista kuoromusiikkia ja laulettua suomen kieltä maailmalle. 2010-luvulla Grex on kutsuttu esiintymään Singaporeen ja konsertoimaan Monacoon Monte Carlon filharmonisen orkesterin kanssa.

Tärkeintä ei ole päästä perille, vaan viihtyä Matkalla. Lähde mukaan juhlimaan!

Grex Musicus ─ Matkalla 30 vuotta
Kulttuuritalolla lauantaina 23.10.2021 klo 18.00 (ovet klo 17.00)

www.grexmusicus.fi
www.facebook.com/GrexMusicus
www.instagram.com/grexmusicus

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.