FallUp 2019

To 19.9.2019 klo

Liput 10€ / 15€
Järjestäjä Aaltoes
Osta liput (fallup.fi) Tilaa tarjoilu

FallUp 2019

Euroopan suurin yrittäjyystapahtuma opiskelijoilta opiskelijoille!

Pvm: 18.-19.09.2019

Lisätietoa: Tapahtuma on englanninkielinen

Nettisivut: www.fallup.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/events/362614627723647/

Instagram: https://www.instagram.com/fallup2019/

Euroopan suurin yrittäjyystapahtuma opiskelijoilta opiskelijoille!

Syyskuussa järjestettävä FallUp kokoaa Kulttuuritalon katon alle joukon lahjakkaita ja uteliaita opiskelijoita tutustumaan yrittäjyyteen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin urapolkuna. Tapahtumassa pääsee tapaamaan samanhenkisiä nuoria, tutustumaan tämän hetken mielenkiintoisimpiin startupeihin ja verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa.

Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa molempina päivinä: keskiviikkona keskitytään startup-maailman kaupalliseen puoleen ja torstaina painopisteenä ovat yritysten teknillinen puoli ja design. Molemmat päivät huipentuvat huikeaan, päivän teemaan sopivaan lavaesitykseen, jossa puhuvat mm. Eeva Sipilä (CFO, Metso), Paola Suhonen (CEO, Ivana Helsinki) ja Douglas Terrier (CTO, NASA).

Lisätietoa tapahtuman nettisivuilla (fallup.fi/) ja sosiaalisessa mediassa (@fallup2019)!

 

Europe’s biggest entrepreneurship event for students!

FallUp gathers plenty of talented and curious students at the Helsinki Hall of Culture in September to learn about entrepreneurship and the possibilities it offers as a career option. At FallUp one gets a unique chance to meet like-minded people, to get to know about the and to network with corporate representatives.

The two-day event is filled with valuable insights, learning and a lot of fun on both days: Wednesday’s program focuses on the business side of startups and on Thursday the main focus is on the technological side and the design of companies. Both days culminate to a grand stage show that fits to the day’s theme. Speakers include e.g. Eeva Sipilä (CFO, Metso), Paola Suhonen (CEO, Ivana Helsinki) and Douglas Terrier (CTO, NASA).

For more information about the event, check our website (fallup.fi/) and find us on social media (@fallup2019)!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.