SIIRTYY: Estas Tonne. Vision. Helsinki

Su 10.10.2021 klo 19:00

Liput Alk. 30 €
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Trade Hub Productions, Ltd.
Osta liput (Ticket Best) Tilaa tarjoilu

Unfortunately, Estas Tonne autumn tour Vision cannot take place this fall and therefore we are postponing everything to 2022. Restrictions in the venues and quarantines create a lot of difficulties both for external flights between countries.

The new confirmed date for Estas Tonne concert in Helsinki in 2022 is 22nd of October! ALL tickets purchased are VALID next fall!!!

If you wont be able to attend the concert in new date and you know it for sure, only then you can apply to return money back.

Kind regards,
Trade Hub Productions

VISIO

Estas Tonnen kansainvälinen syyskiertue 2021 on omistettu hämmästyttävälle ilmiölle – sille erityiselle ilmestyksien olotilalle, joka tulee joka kerta, kun havainto on vuorovaikutuksessa luovuuden kanssa, työntäen sisäisen, henkisen maailmamme rajoja.

Koska musiikki on ”immateriaalisin” ja aineettomin taiteenmuoto, sillä on voimakas herättävä vaikutus sisäiselle ”optiikallemme”, eli VISIOLLE.

Täten jokainen Estas Tonnen äänimatka on uskomaton tilaisuus nähdä itsemme ja koko Luominen uudessa, laajemmassa perspektiivissä.

*** Huom! Tunnetut parametrit 20/20, joita käytetään joissakin englanninkielisen maailman osissa viittaamaan normaaliin näköterveyteen, luovat symbolisen synkronoinnin sekä kuluvan vuoden, että kiertueen nimen kanssa.

Estas Tonne. Vision. Helsinki
10.10.2021 Helsingin Kulttuuritalo

***********

VISION

Estas Tonne’ international autumn tour-2021 is dedicated to an amazing phenomenon – a special state of revelation that comes each time, when perception interacts with creativity, pushing the boundaries of our inner, spiritual landscape.

Being the most “immaterial” and intangible Art, Music has a powerful awakening impact on our inner “optics”, or VISION.

In this regard, every sound-journey by Estas Tonne is an incredible opportunity to see ourselves, as well as the entire Creation in a new, wider perspective.

*** N.B. The parameters known as 20/20 that are used in some parts of English-speaking world to refer to the normal visual acuity create a symbolic synchronization with both the current year and the name of the tour.”

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.