Estas Tonne. Envision. Helsinki

La 22.10.2022 klo 19:00

Liput Alk. 35 €
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Trade Hub Productions, Ltd.
Osta liput (Ticketbest.eu) Tilaa tarjoilu

Lokakuussa Kulttuuritalolla nähdään hämmästyttävä Estas Tonne!

Estas Tonne kansainvälinen syyskiertue Envision 2022 kutsuu meidät avautumaan uudelle tarinalle, jota kirjoitetaan just nyt.
Tapaaminen äänen ja hiljaisuuden tilassa synnyttää erityisen paljastavan tilan, joka ilmestyy joka kerta, kun havainto on vuorovaikutuksessa luovuuden kanssa, työntämällä sisäisen henkisen maailman rajoja. Musiikilla on kaikista eniten ”aineettomana” ja eteerisenä taiteena voimakas herättävä vaikutus sisäiseen ”optiikkaamme”, näkemyksiimme.

Kun uudet ulottuvuudet ilmestyvät ympärillämme, on aika käyttää parannettua havainnointiamme ja kuvitella uusia polkuja, jotka johtavat kaikkien hyvinvointiin. Tässä mielessä Estas Tonnen jokainen äänimatka on harvinainen tilaisuus kurkistaa itseämme ja koko Luomakuntaa syvemmälle.

Konsertin lipunmyynti vain ennakkoon ticketbest.eu-nettikaupasta. Lippuja ei tule ovelle myyntiin.


Estas Tonne international autumn tour Envision 2022 invites us to open up to a new story that is being written right now.
Meeting in the space of sound and silence gives rise to a special state of revelation that comes every time when perception interacts with creativity, pushing the boundaries of our inner spiritual landscape.
As the most “immaterial” and intangible art, music has a powerful awakening impact on our inner “optics”, our vision. With the new realms currently manifesting around us, it is time to use our enhanced perception and envision fresh pathways leading to the well-being of all. In this regard, every sound journey by Estas Tonne is a rare opportunity to view ourselves, as well as the entire Creation from a deeper perspective.

Tickets available at ticketbest.eu only. No sales at venue.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän konserttii vain ennakkomyynnissä ticketbest.eu. Poikkeuksellisesti lippuja ei tule myyntiin ovelle konsertti-iltana.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.