Eric Sardinas and Big Motor – Boomerang Tour

Ke 1.2.2017 klo 20:00

Liput 54,50 € / 59,90 €
Lisätietoa Seisomapaikat permannolla alk. 54,50 € / istumapaikat alk. 59,90 € (hinnat sis. kuluja 3,50 €)
Alkaa 20:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Osta liput (Ticketmaster) Osta liput (Menolippu) Tilaa tarjoilu

Kitarataituri Eric Sardinas Helsinkiin helmikuussa!

Yhdysvaltalainen blues-rock-kitaristi Eric Sardinas saapuu konsertoimaan Helsinkiin helmikuussa. Tämä energisistä lavaesiintymisistään tunnettu slide-kitaristi nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 1. helmikuuta 2017.

Vuonna 1970 syntynyt Eric Sardinas aloitti kitaransoiton kuusivuotiaana. Hänen esikuvinaan ovat olleet mm. Charlie Patton, Bukka White, Big Bill Broonzy, Elmore James ja Muddy Waters.

Sardinas on taiturimainen resonaattorikitaran soittaja ja usein hän on jopa sytyttänyt soittimensa tuleen kesken esityksen. Sardinas on nähty usein Suomessa ja on esiintynyt täällä mm. Steve Vain kanssa. Hän tuorein albuminsa, Boomerang, on vuodelta 2014.

Boomerang-yhtyeessä soittavat Sardinasin lisäksi basisti Paul Loranger ja rumpali Demi Lee Solorio.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi. Tähän konserttiin lippuja myy myös Menolippu.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Mikäli permanto on seisova, pyörätuoleille järjestetään koroke.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.