##### Live esittää:
EINO GRÖN 80-VUOTISJUHLAKONSERTTI
orkesterina Riku Niemi Orchestra
Suomalaisten suursuosikki Eino Grön täyttää 80 vuotta ja lähtee tasavuosiensa kunniaksi juhlakiertueelle ympäri Suomen. Häntä säestää kiertueella Riku Niemi Orchestrasta koottu huippukokoonpano. Lisäksi mukana on lukuisia vierailijoita, kuten Annimaria Rinne. Konsertin juontaa Markku Veijalainen. Kiertue alkaa helmikuun lopulla Turusta ja päättyy toukokuussa äitienpäivänä Pelloon. Muut paikkakunnat ovat Espoo, Helsinki, Lahti, Pori ja Tampere. Lisäksi juhlakiertue yltää lukuisin esiintymisin myös Ruotsiin.
Uransa jo 1950-luvun lopulla aloittanut Grön muistetaan erityisesti monista legendaarisiksi muodostuneista tangolevytyksistä, kuten ”Seinillä on korvat”, ”Sä kuulut päivään jokaiseen” ja ”Illan viimeinen tango”. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 julkaistu ”Liian paljon rahaa”.
Eino Grön on ollut koko uransa ajan ahkera levyttäjä, ja hän esiintyy yhä säännöllisesti niin tanssipaikoilla kuin konserttisaleissa. Hänestä on tehty myös musikaali ja hänen elämästään on kirjoitettu kirjoja. Syksyn sävelen Eino Grön voitti vuonna 1997 kappaleella ”Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa”. Iskelmä-Finlandia -palkinnon hän saavutti 2007.
Eino Grön on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hänen vähäeleinen mutta karismantäyteinen esiintymisensä on lumonnut suomalaisia jo vuosikymmenten ajan. Keväällä hän juhlii ansaitusti merkkipäiväänsä ja saapuu sen kunniaksi ilahduttamaan musiikkinsa ystäviään komean kokoonpanon kera myös tänne meille.
EINO GRÖN 80-VUOTISJUHLAKONSERTTI pe 8.3.2019 klo 19.
LISÄKSI MYYNNISSÄ SHOW & DINNER ja TAPASLANKKU-PAKETTI:
Tapaslankku-paketti: 62,50 euroa. Sis. tapakset, istumapaikan konserttiin ja narikkapalvelut.
Tapaslankku: Lankulla Picante-salamia, kylmäsavulihaa, Manchegojuustoa, paprikahilloketta ja talon leipää.
Lankku tarjoillaan klo 18.00 alkaen Kulttuuritalo Kitchenissä.
Show & Dinner, tarjolla klo 17.30 alkaen Kulttuuritalo Kitchenissä:
85 euroa. Sis. menun, etualan istumapaikan konserttiin ja narikkapalvelut.
MENU:
Salaattia vihreistälehdistä, pinjansiemeniä (M,G)
Pikkublinejä, kirjolohenmätiä, smetanaa ja hakattua sipulia (L,G)
Fasaanirilletteä,päärynähilloketta (M,G)
Paahdettua naurista ja lehtikaalia (M,G,V)
Punaista coleslawta (M,G,V)
****
Metsäjänispataa, savukylkeä (M,G)
Nyhtökaura-kookoscurrya (M,G,V)
Tattiohrattoa (L,G)
****
Veriappelsiinipannacottaa (L,G)
sis. jääveden
***