Eduhouse Summit – Taloushallinnon sankarit

Ti 11.6.2019 klo 9:00

Liput Vapaa pääsy, vaatii ilmoittautumisen
Alkaa 9:00
Loppuu 14:00
Ovet 8:20
Järjestäjä Eduhouse Oy
Vapaa pääsy Tilaa tarjoilu

Taloushallinnon toimialamuutos on täydessä vauhdissa. Nyt rakennetaan supervoimia tuleviin ammatillisiin kamppailuihin. Kuinka virität itsesi alan supersankariksi – voittajaksi viivan alle? Tähän teemaan pureudutaan Eduhouse Summitissa 2019.

Ilmoittaudu mukaan!
https://www.eduhousesummit.fi/ilmoittaudu2019

TAPAHTUMAN PUHUJAT & OHJELMA

Klo 8.20 Ovet aukeavat Kulttuuritalolla – aamukahvi, näytteilleasettajiin tutustumista ja verkostoitumista
9.00 – 13.00 Huippupuhujien esitykset
13.00-14.00 Lounastarjoilu, näytteilleasettajiin tutustumista ja verkostoitumista

 1. Mikko Kuitunen, perustaja ja toimitusjohtaja, Vincit ”Saako taloushallinnon ammattilainen mokata omassa työssään?”
 2. Mika D. Rubanovitsch, Johtajatiimi ”Back to Basics – Teetkö asiantuntijamyynnistä liian vaikeaa?”
 3. John Thornberg, Partner, More intenz AB ”Miten rakennat ruotsalaisen voittavan yrityskulttuurin asiantuntijaorganisaatioon?”
 4. Sanna Kaarlejärvi, Partner CFO, Efima Oy ”Robotti työkaverina taloushallinnossa”
 5. Miia Savaspuro, liiketoimintajohtaja, Ellun Kanat Oy ”Itseohjautuvuus tuli taloushallintoonkin – mutta miten sellainen ollaan?”
 6. Kari Alhola, toimitusjohtaja, Alhola Consulting, partner Eduhouse Oy ”Tilinpäätösaika on osaamisen kehittämisen kulta-aikaa”
 7. Antti Hagqvist, johdon valmentaja, Virta by Aava ”Varianssi – taloushallinnon uusi tapa toimia”
 8. Pippa Laukka, hyvinvointijohtaja, Virta by Aava ”Virta Indeksin tilinpäätös”
 9. Mikael Nederström, tutkimusjohtaja, Psycon ” Introverttius – voimavara taloushallinnon asiantuntija- ja esimiestehtävissä?”
 10. Minna Nylander, Manager Reward Management Consulting, EY ”Modernin taloushallinnon ammattilaisen palkitseminen”
 11. Tytti Saarinen, Director, Forensic Risk Alliance  ”Estääkö yrityskulttuurisi väärinkäytösten paljastumisen?”
 12. Samuli Saviala, toimitusjohtaja ja Anna Savilampi HR, EMU Growth Partners ”Kulttuurifitin vallankumous – modernin taloushallinnon ammattilaisen rekrytointi yrityskulttuuria rakentaen
 13. Vann Nikkan, myynti, EMU Growth Partners ”Kirjanpitäjästä myyntihemmoksi – Totta vai tarua?
 14. Petri Matero, CSO, Mainostoimisto Miller & Lean ”Voiko kirjanpitäjällä olla brändiä ja kuinka se saadaan rokkaamaan?”
 15. Jussi Liimatainen, toimitusjohtaja, Vipu International Oy ”Miten verkkosivut valjastetaan taloushallintoyrityksen myynnin kasvattamiseen?”

  Tapahtumaa moderoi Johtajatiimin Tero Nieminen.
  Tilaisuudessa verkostoitumista.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.