Eduhouse Summit 2018

Ti 25.9.2018 klo 8:30

Liput Vapaa pääsy ilmoittautuneille.
Alkaa 8:30
Loppuu 12:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eduhouse Oy
Vapaa pääsy Tilaa tarjoilu

Eduhouse Summit 2018 järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina 25.9. klo 8.30 – 12.30. Odotamme paikalle noin 500 taloushallinnon asiantuntijaa ja vaikuttajaa: tilitoimistoyrittäjiä, talousjohtajia, talouspäälliköitä, controllereita, kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita sekä hr-ammattilaisia. Tilaisuuden sisällöstä vastaavat kymmenen huippupuhujaa:

 • Antti Soro, Taloushallintoliiton toimitusjohtaja – tilaisuuden avauspuheenvuoro
 • Lasse Rouhiainen, EOI Escuela de Organización Industrial, tekoälykirjailija ja keynote-puhuja
 • Antti Aho, Talenom, talous- ja henkilöstöjohtaja: Antilta tulee loppuvuodesta 2018 julki kirja ”PÄÄKIRJA – Kirjanpitäjästä konsultiksi
 • Tero Salminen, Efima, toimitusjohtaja: Teron ”Älykäs taloushallinto” kirja ilmestyy 10/2018
 • Kari Alhola, Alhola Consulting: Suomen tunnetuin ja arvostetuin taloushallinnon asiantuntijoiden osaamisen kehittäjä ”Mr KLT”
 • Mika D. Rubanovitsch, Johtajatiimi: Myyntikapinakirjailija – Kaikki myy taloushallinnossa!
 • Vesa Puttonen, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu – ”Rahoitusguru” ja rahoituksen professori
 • Jarkko Iitiä, Visma Solutions Oy, tuotejohtaja: Tilitoimistojen liiketoimintamallin uudistaja ja yritysten inhouse talousosastojen toimintamallien tehostaja
 • Marika Myllykangas, LAKIA Oy, Partner – ”Asiantuntijasta henkilöbrändiksi ja some-vaikuttajaksi”
 • Kari Korkiakoski, Futurelab Finland, toimitusjohtaja – ”Ylivoimainen asiakaskokemus taloushallinnon palveluntarjoajan kilpailutekijänä”
 • Taloushallinnon asiantuntijan muutosbarometri – tutkimuksen tulosten julkistusTapahtumaa moderoi Johtajatiimin Tero Nieminen.

  Katso ohjelma

www.eduhousesummit.fi/ilmoittaudu

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.