Dr. Jordan Peterson

Su 4.11.2018 klo 19:00

Liput Alk. 34 €
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 22:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland Oy
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Professori, kliininen psykologi ja menestyskirjailija tri Jordan B. Peterson tuo luentokiertueensa 12 Rules for Life syksyllä Eurooppaan. Peterson vierailee kiertueellaan myös Suomessa, esiintyen Helsingin Kulttuuritalolla sunnuntaina 4. marraskuuta.

Jordan B. Peterson tunnetaan tammikuussa 2018 julkaisemastaan kirjasta 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos. Hän on noussut kiistanalaiseksi hahmoksi ja kasvattanut valtavan seuraajamäärän netissä kärkevillä näkemyksillään ja uskomuksillaan. Hänen YouTube-tilillään on lähes 1,3 miljoonaa tilaajaa ja hänen videoitaan on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja. Tänä keväänä Yhdysvalloista käynnistyneellä 12 Rules for Life -kiertueella on luvassa Jordan B. Petersonin tyyliin kumouksellista puhetta elämän suurien haasteiden ylittämisestä, itsensä kehittämisestä, uskontojen psykologiasta, mytologiasta ja monesta muusta. Kiertue on ollut menestys Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa, ja kovasta kysynnästä johtuen kiertueaikatauluun on lisätty runsaasti lisäpäiviä.

Aikaisemmin Harvardin yliopiston professorina työskennellyt Jordan B. Peterson on tullut tunnetuksi kulttuurikriitikkona, jonka kiinnostuksenkohteet ovat uskontojen ja ideologioiden psykologiassa sekä persoonallisuuden ja suorituskyvyn arvioinnissa ja kehittämisessä. Nykyisin Toronton yliopiston professorina työskentelevä Peterson on julkaissut yli 100 tieteellistä tutkimusta sekä kirjoittanut kirjat Maps of Meaning: The Architecture of Belief sekä menestykseksi nousseen 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos.

TAPAHTUMA:
Dr. Jordan Peterson
12 Rules for Life Tour – An Antidote to Chaos
Su 4.11.2018 klo 19 Kulttuuritalo, Helsinki
LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 34 / 44 / 49 / 65 euroa Ticketmasterista
Dr. Jordan Peterson Meet&Greet -paketti
Paketti sisältää:
– Permantolippu
– Meet & Greet – tapaaminen Jordan Petersonin kanssa
– Kuvamahdollisuus Jordan Petersonin kanssa (yksi kuva)
– VIP laminaatti

Package Includes:
– One Premium Seat Ticket
– Meet & Greet Event with Jordan Peterson
– One Photo with Jordan Peterson
– One Exclusive VIP Laminate
https://www.ticketmaster.fi/event/dr-jordan-peterson-meetgreet-paketti-lippuja/236721?brand=fi_ktlo

Dr. Jordan Peterson – Platinum
Platinum liput ovat täydellinen valinta silloin kun haluat liput hyviltä paikoilta.
Platinum-liput hinnoitellaan dynaamisesti, eli lipun hinta vaihtelee kysynnän mukaan. Tarkoituksena on tarjota faneille turvallinen ja luotettava pääsy tapahtumien ykköspaikoille.
Platinum-lippu on pääsylippu, eikä siihen sisälly lisäpalveluita.
https://www.ticketmaster.fi/event/dr-jordan-peterson-platinum-lippuja/236719?brand=fi_ktlo

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.