Doro / PERUTTU

Ke 5.12.2018 klo 20:00

Liput Alk. 49,50 €
Lisätietoa KONSERTTI ON PERUTTU
Alkaa 20:00
Loppuu 23:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Seisovalla permannolla baarit auki!

Konsertti on peruttu.

Liput voi palauttaa Menolippuun alla olevan ohjeen mukaisesti.
Menolippu: 
Liput voi lähetetään postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:
Menolippu Oy, PL 251, 01531 Vantaa.

Elektroniset liput voi lähettää yhteys- ja tilitietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen info@menolippu.fi
Konsertin järjestäjä pahoittelee peruutusta.

Saksalainen heavykuningatar Doro Pesch konsertoimaan Suomeen joulukuussa!

Heavymusiikin kuningattareksi nimetty saksalainen laulajatar Doro Pesch saapuu konsertoimaan Suomeen joulukuussa. Tämä Warlock-yhtyeen entinen solisti nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 5. joulukuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 49,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä.

Doro esittää konsertissaan oman soolouransa laulujen lisäksi monia Warlockin legendaarisia hittejä.

Doro on ollut mittava vaikuttaja metallimusiikin parissa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän oli yksi Warlock-yhtyeen perustajäsenistä 1980-luvun alussa ja kiersi yhtyeen kanssa menestyksekkäästi ympäri maailman suurten heavykonkareiden lämmittelijänä. Yhtyeen hajottua Doro jatkoi laulajana soolouralla ja julkaisi ensimmäisen albuminsa 1989.

Suomessa Doro konsertoi ensimmäistä kertaa lokakuussa 1986 Warlock-yhtyeensä kanssa Judas Priestin lämmittelijänä Helsingin jäähallissa. Sittemmin hänet on nähty täällä useaan otteeseen – ja hänen suosionsa on yhä vankkaa. Hänen uusin albuminsa Forever Warriors nousi heti ilmestyttyään Suomen albumilistan kolmoseksi. Lisäksi vuonna 2016 ilmestynyt Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal DVD:n – nousi maassamme myyntilistan kärkeen.

Doro on julkaissut toistakymmentä studioalbumia ja konsertoi yhä ahkerasti ympäri maailman. Heinäkuussa 2013 Metal Hammer -musiikkilehti myönsi hänelle Golden God Legend -palkinnon.

Doro Helsingissä, Kulttuuritalossa keskiviikkona 5. joulukuuta kello 20.00 (ovet klo 19.00).
Seisovalla permannolla baarit auki koko illan!

Lipunmyynti

 • www.menolippu.fi -verkkokauppa
 • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
 • Lippupiste

Doro: www.doromusic.de

 

 

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.