DJ Bunuel Kohti valoa 40 vuotta

La 21.10.2017 klo 16:00

Liput alk. 35 € (ovelta alk. 38 €)
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan. Konsertin kesto on n. 5 tuntia
Alkaa 16:00
Loppuu 22:00
Ovet 15:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Ikäraja K-18
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Tiketti) Tilaa tarjoilu

djbunuel.com
Facebook event

40-vuotisen dj-uran kunniaksi järjestettävä Kohti valoa 40 vuotta on juhla kaikille, joille hyvä musiikki ja ruoka ovat sydäntä lähellä.

Iltamat tulevat koostumaan kahdesta osasta. Klo 16.00 alkava imaginäärinen radiolähetys spiikataan lavan studiosta, mutta musiikki esitetään livenä.  Lavalla nähdään hämmentävä kattaus suomalaisen musiikin historiaa Jone Takamäestä ja Kingston Wall left overista Broadcastiin ja Merlroseen. Palefacesta ja Yonasta Timo Lassyyn ja Iro Haarlaan. Konsertissa esiintyy yli 30 artistia ja kestää arviolta 5 tuntia.

Konserttielämystä täydellistää ”villiyrttien kuningas” Sami Tallbergin suunnittelema kahden ruokalajin menu, joka tarjoillaan ruoan etukäteen varanneille konsertin aikana.

Illan jatkot järjestetään Alakulttuuritalon toimesta Kulttuuritalon kellarissa ja Kitchenissä. Näyttävä dj-kavalkadi huolehtii siitä, että tanssinälkäiset pääsevät toteuttamaan itseään.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän tapahtumaan myy Tiketti.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

 • Väliaikatarjoilu +

  Tähän tapahtumaan myydään ruokailuliput etukäteen Tiketistä. Illan menun löydät täältä.

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannolla. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä. Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.