SIIRTYY: Dire Straits Experience

Pe 23.10.2020 klo 19:00

Liput Alk. 59,90€ sis käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä RH-Entertainment
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

SYKSYKSI SUUNNITELLUT KONSERTIT TAMPEREELLA, PORISSA JA HELSINGISSÄ SIIRTYVÄT TOUKOKUULLE 2021

Vallitsevien olosuhteiden takia Dire Straits Experience –yhtyeen syksyksi suunnitellut konsertit siirtyvät ensi vuoteen, toukokuulle 2021.

Yhtyeen oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus konsertoida Tampereella 21.10., Porissa 22.10. ja Helsingissä 23.10.2020.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ:
The Dire Straits Experience
Tiistai 4.5.2021 – Kulttuuritalo, Helsinki

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuonna järjestettävään konserttiin.
Lippurahojen mahdollista palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta. Rahojen palautus 31.10.2020 asti.
www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi
Liput 59,90 euroa alkaen.

www.direstraitsexperience.com

 

 

DIRE STRAITS EXPERIENCE –YHTYEEN KONSERTTI KULTTUURITALOSSA, HELSINGISSÄ
AIKAISTUU VUOROKAUDELLA! UUSI KONSERTTIPÄIVÄ ON PERJANTAI 23. PÄIVÄ LOKAKUUTA.

Kulttuuritalon konserttiin lauantaiksi ostetut liput käyvät sellaisenaan perjantaina järjestettävään konserttiin. Lippujen palautusohje sivun alareunassa.

Dire Straits Experience on kokeneista brittimuusikoista koottu tribute-yhtye, joka taidolla ja tyylillä herättää henkiin lähes 30 vuotta sitten toimintansa lopettaneen, kitaristi Mark Knopflerin johtaman legendaarisen Dire Straits –yhtyeen ikivihreät mestariteokset ja omaperäisen soundin.

Kokoonpanon konsertit Suomessa ovat olleet huikeita menestyksiä, salit ovat täyttyneet, ja yleisö on ollut haltioissaan.

Dire Straits Experience täyttää esikuvansa isot saappaat mallikkaasti!

Ensi syksynä Suomeen palaava Dire Straits Experience konsertoi Tampere-talossa 21. lokakuuta, Porin Promenadikeskuksessa 22. päivä lokakuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa 23. päivä lokakuuta 2020.

”Sultans of Swing”, ”Romeo and Juliet”, ”Private Investigations”, ”So Far Away”, ”Money for Nothing”, ”Walk of Life”, ”Down to the Waterline”, ”Tunnel of Love”, ”Lady Writer”, ”Brothers in Arms”, ”Calling Elvis”, ”Heavy Fuel” ja ”The Bug” soivat taas livenä ja palauttavat suomalaisten Dire Straits –fanien mieleen ikimuistettavat konsertit UKK-hallissa 31.5. ja 1.6. 1981, Helsingin jäähallissa 28. ja 29.10.1985 ja Olympiastadionilla elokuussa 1992.

Huippumuusikosta koostuva Dire Straits Experience esittää tutut rock-klassikot paitsi suurella ammattitaidolla myös pieteetillä, alkuperäisversioita kunnioittaen.

Dire Straits Experience -kokoonpanoa johtaa alkuperäisen Dire Straits –yhtyeen kanssa aikoinaan työskennellyt Chris White (saksofoni, huilu, lyömäsoittimet & laulu). Chris White soitti Dire Straitsin ”Brothers In Arms” –maailmankiertueella, johon kuului esiintyminen ”Live Aid” –konsertissa. Whiten puhaltimia kuullaan myös Dire Straitsin viimeiseksi jääneellä ”On Every Street” –albumilla.

“Olen ollut suorastaan hämmästynyt huomatessani, miten upeasti Dire Straitsin fanit ympäri maailmaa ovat meihin ja tuttuihin kappaleisiin reagoineet ja miten innostuneen vastaanoton me olemme saaneet. Dire Straits –yhtyeellä on käsittämättömän lojaali fanijoukko yhä edelleen. On ollut mahtavaa tavata niitä samoja ihmisiä konserteissa uudelleen, jotka edellisen kerran tapasin lähes 30 vuotta sitten soittaessani Dire Straitsin jäähyväiskiertueella vuonna 1992. Yhtä hienoa on toki myös nähdä yleisön joukossa uusia, nuoria Mark Knopflerin ja Dire Straitsin musiikin ystäviä,” Chris White kertoo.

”Kokoonpanossa mukana oleva laulaja ja kitaristi Terence Reis on ainoa muusikko, jonka tiedän kykenevän laulamaan ja soittamaan samalla tavoin kuin Mark, mutta samalla säilyttämään oman tunnistettavuutensa. Ja juuri siinä piilee se jutun juoni, miksi yleisö on meidät niin täydellisesti hyväksynyt. Yleisö tietää, että Terence ei yritä olla Mark. Terence tulkitsee nämä laulut aidosti, omaan energiaansa ja ammattitaitoonsa luottaen,” Chris White jatkaa.

Yhtyeen nettisivuilta löytyvien yleisökommenttien perusteella Chris White puhuu asiaa:

Juha K says:
I’ve been a huge fan of the band since the early 80’s but the concert in Helsinki took me by surprise. I have to admit I have never seen Dire Straits live, but this was an outstanding show! I hope to experience the same again, the earlier the better. With this no one can afford to be a penny pincher…

Rob says:
The concert in Rotterdam,The Netherlands…
Brilliant and Fantastic.

Frank says:
I visited the concert in den Bosch. What a night! Great musicians! It was the old sound and, for me, it was a revival of the past. The music is timeless. Without doubt I will visit the band again!

Robbie says:
The best show I have seen and listened to ever.
They start exactly at the announced time. They do not talk to the audience in-between the songs. They play for more than 2 hours straight.
Brilliant.

 

Dire Straits Experience 23.10.2020 Helsingin Kulttuuritalossa
Konsertti alkaa kello 19.00.
Liput 59,90 euroa alkaen.

Dire Straits Experience Promo (2018) from The Dire Straits Experience on Vimeo.

www.direstraitsexperience.com

 

LIPPUJEN PALAUTUS

Mikäli asiakas ei pääse perjantain konserttiin, voi liput käydä palauttamassa 7.3. mennessä Ticketmasterin myyntipisteessä tai oheisella palautuslomakkeella
Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Palautusohje:
– Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään yllä olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Rahat palautetaan ainoastaan lipun ostajalle.
– Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.