Dingo Autiotalon aarteita -kiertue / KONSERTTI PERUTTU

Ke 29.11.2017 klo 19:00

Lisätietoa Lipunmyynti alkaa pe 15.9.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Dingon Autiotalon aarteita -kiertueen konsertteja peruuntuu

Osa Dingon Autiotalon aarteita -kiertueen konserteista on jouduttu valitettavasti perumaan taloudellisista syistä. Alla peruuntuneet keikat:

11.11. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus

16.11. Turku, Logomo

18.11. Lahti, Sibeliustalo

22.11. Hämeenlinna, Verkatehdas

29.11. Helsinki, Kulttuuritalo

Jo ostetut liput voi palauttaa niiden ostopaikkaan. Live Nation pahoittelee peruuntumista.

 

Lipunpalautusohjeet:

Lippupisteestä ostetut liput:

Lippurahojen palautusta voi hakea osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus. Täyden palvelun myyntipisteestä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.

Ticketmasterista ostetut liput:

Liput voi käydä palauttamassa Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi yhteystietosi sähköpostiosoitteineen ja pankkitilin IBAN-numero. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta: http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html

HUOM: Jyväskylän, Oulun ja Porin keikat järjestetään suunnitellusti. Konserttien lipunmyynti on käynnissä Jyväskylän osalta Ticketmasterissa sekä Oulun ja Porin osalta Lippupisteessä.

 

 

 

 

 

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.