Digital Construction

Ke 26.8.2020 klo 12:00

Alkaa 12:00
Loppuu 16:00
Järjestäjä Gravicon Oy
Osta liput (Gravicon) Tilaa tarjoilu

Tervetuloa Digital Construction -tilaisuuteen 26.8.2020 klo 12-16! Tilaisuus on suunnattu kaikille rakennusalalla toimiville tai siitä kiinnostuneille tahoille.

Paikalla on käyttäjiä ja asiakkaitamme kertomassa omista kokemuksistaan. Tapahtuman teemoihin kuuluvat myös kiinteistönomistajien tilannekuva ja moniprojektijohtaminen sekä suunnittelun aikaisten tietojen hyödyntäminen koko kiinteistön elinkaaren ajan. Osana tilaisuutta jaamme myös Digital Construction -kunniapalkinnon. Palkinto myönnetään vuosittain hankkeelle, organisaatiolle tai yhdistykselle, joka on omalta osaltaan edistänyt alan digitalisaatiota.

Ohjelma 26.8.2020, klo 12-16

Klo 12.00 Tilaisuuden avaus ja Digital Construction –palkinnon jako (Pauli Jantunen, toimitusjohtaja, Gravicon Oy)

Klo 12.10 DiCo-voittajan puheenvuoro

Klo 12.30 Digitalisaation mahdollistamat palvelukonseptit rakennusalalla, (Tomi Henttinen, kehitysjohtaja, Gravicon Oy)

Klo 13.00 Platform of Trust – Data innovaation lähteenä, Panu Pitkänen

Klo 13.30 Digitalisaatio osana palveluliiketoimintaa ja työyhteisöä, Pekka Kähkönen & Mikko Katajamäki (Gordionpro Oy)

Klo 14.00 Pieni tauko, virvokkeita

Klo 14.15 Työpajojen esittely

Klo 14.30 Työpajat

Ylläpidon toiminnallinen osuus tilojen suunnitteluvaiheessa ja tilatiedon hallinnassa (tuotepäällikkö, Johannes Aho, Gravicon Oy)

Lean Construction – Miten edistää itseohjautuvuutta? (tuotepäällikkö, Juho Vuolteenaho, Gravicon Oy)

Tilaajan tietovaatimusten määrittely (kehitysjohtaja, Tomi Henttinen, Gravicon Oy)

Investointien riskit ja niiden hallinta hankkeen eri vaiheissa (tuotepäällikkö, Katja Peltola, Gravicon Oy)

Klo 15.45 Työpajojen yhteenveto

Klo 16.00 ohjelma päättyy

Tilaisuus järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla ja verkossa, seuraamme kuitenkin aktiivisesti tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista lähempänä. Pidätämme oikeudet tapahtuman mahdollisiin muutoksiin.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.