COSTELLO & NIEVE in Concert (K-18)

La 9.9.2023 klo 20:00

Liput Alk. 64 €
Alkaa 20:00
Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation
Ikäraja K-18 anniskelukatsomot
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

ELVIS COSTELLO SUOMEEN YHDESSÄ LUOTTOMUUSIKKONSA KANSSA

Rockin uuden aallon keskeisimpiä lauluntekijöitä edustava Elvis Costello saapuu soolokeikalle Suomeen yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Steve Nieven kanssa. Genren jos toisenkin taitavasti hallitseva brittikameleontti konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9. syyskuuta 2023. Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 3. maaliskuuta 2023 klo 11 Lippu.fi:ssä.

Elvis Costello on elävä legenda ja kevyen musiikin suurmestari. Jo 50 vuotta julkisesti esiintynyt ja mm. kahdella Grammylla, VMA:lla ja jopa BAFTA-palkinnolla palkittu, ritariksikin lyöty pitkän tien taiteilija tunnetaan karismastaan ja taidostaan muokata biisejään eri genreihin. Pitkän uran aikana hänen musiikkinsa on taipunut alkuvuosien ärhäkästä punkvaikutteisesta rockista aina souliin, balladeihin, jazziin ja kantriin. Miehen vuonna 1977 ilmestynyt debyyttisingle Less Than Zero ja sitä seurannut albumi My Aim Is True tekivät Costellosta kulttisuosikin, jonka tähti ei ole viidessäkymmenessä vuodessa himmennyt. Kiittelevät arviot sai myös Costellon viimevuotinen studioalbumi The Boy Named If.

Elvis Costello on uransa varrella levyttänyt ja esiintynyt niin big bandin, jousikvartetin kuin sinfoniaorkesterienkin kanssa. Valovoimaisen ja puheliaan esiintyjän parituntisiksikin venähtäviä soolokonsertteja on ylistetty jo vuosia. Syksyn kiertueella Costellon aisaparina nähdään kosketinsoittaja Steve Nieve, joka on asiaan vihkiytyneille musiikinharrastajille tuttu nimi Costellon taustabändien (Attractions, The Imposters ja Madnessin) jäsenenä.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.