UUSI AJANKOHTA TO 22.9.2022
SIIRTYY: Bo Kaspers Orkester

Pe 11.3.2022 klo 19:00

Liput Alk. 45€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Far Out Productions & Internationaali Säätö Oy
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Bo Kaspers Orkesterin konsertit siirtyvät

Koronatilanteen pitkittyessä ja tapahtumien epävarman tulevaisuuden vuoksi Bo Kaspers Orkesterin konsertteja joudutaan jälleen siirtämään. Uudet keikkapäivät on lyöty lukkoon bändin kalenteriin syyskuulle 2022, jolloin viimein pääsemme nauttimaan Grammis-palkittujen ruotsalaisten taituruudesta!

Uudet päivämäärät:
21.9.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa 13.10.2021 ja 10.3.2022 pidettäväksi suunnitellun konsertin)
22.9.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa loppuunmyydyn 14.10.2021 ja 11.3.2022 pidettäväksi suunnitellun konsertin)
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirtyviin konsertteihin. Otathan huomioon kumpaan konserttiin lippusi on. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lipun ostopaikkaan 4.5.2022 mennessä.

21.9.2022 järjestettävässä konsertissa on vielä tilaa, liput myy lippu.fi.

Far Out Productions sekä Internationaali Säätö pahoittelevat tästä toivottavasti viimeisestä siirrosta aiheutuvaa harmia.


Uudet keikkapäivät Bo Kaspers Orkesterille
Valitettavasti päätös Uudenmaan avaamisesta tuli suunniteltujen Bo Kaspers Orkesterin konserttien järjestämisen kannalta liian myöhään. Uudet keikkapäivät ovat kuitenkin löytyneet ja maaliskuussa 2022 pääsemme vihdoin nauttimaan Grammis-palkittujen ruotsalaisten taituruudesta!

Uudet päivämäärät:
10.3.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa 13.10.2021 konsertin)
11.3.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa loppuunmyydyn 14.10.2021 konsertin)

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirtyviin konsertteihin. Otathan huomioon kumpaan konserttiin lippusi on. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lipun ostopaikkaan 24.12.2021 mennessä.

10.3.2022 järjestettävässä konsertissa on vielä tilaa, liput myy lippu.fi.

Far Out Productions sekä Internationaali Säätö pahoittelevat tästä toivottavasti viimeisestä siirrosta aiheutuvaa harmia. Maaliskuuhun orientoitumisen voi jo aloittaa Bo Kaspers Orkesterin 16.9. julkaiseman uuden singlen ”Sov” parissa: https://www.youtube.com/watch?v=qSz9waarcfc

 

Bo Kaspers Orkester
11.3.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa loppuunmyydyn 14.10.2021 konsertin)
Klo 19.00, ovet klo 18.00

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.