Bill Bailey – Limboland

La 1.10.2016 klo 20:00

Liput 49 € / 39 €
Lisätietoa Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. Ikäraja K-15
Alkaa 20:00
Loppuu 22:30
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Suomen Stand Up Club
Lipunmyynti

Lippupisteen lippukaupat ja nettikauppa

Osta liput Tilaa tarjoilu

Stand up -koomikko Bill Baileyn uusi Limboland-show käsittelee ammottavaa kuilua, joka esiintyy kuvittelemamme elämän ja todellisuuden välissä. Älykkäästä ja terävän nokkelasta huumoristaan tunnettu Bailey kertoo kuinka hän on löytänyt itsensä keskeltä tätä kuilua lukuisilla matkoillaan. Hän kertoo ratkiriemukasta tarinaa tuhoisasta perhelomasta Norjaan revontulia etsimässä ja ajautuu vääjäämättä sivuraiteille, poikkiteloin sellaisen maailman kanssa, joka ei vastaa enää odotuksia ja pakottaa pohdiskelemaan onnellisuuden syvintä olemusta.

Ja koska mikään Bill Baileyn show ei olisi täydellinen ilman musiikkia, saamme kuulla mm. hänen versionsa protestilaulusta, sydäntä raastavan country-balladin Raamatulla soitettuna sekä upean rennon version kappaleesta Paljon onnea vaan.

Kaskelotin äänenä toimiminen elokuvassa Linnunradan käsikirja liftareille ei missään nimessä ole kulttikoomikko Bill Baileyn suurin saavutus, vaikka koominen yksityiskohta onkin, kuten myös kunniajäsenyys krematoriourkureiden yhdistyksessä. Parhaiten suomalaiset muistavat tämän koomikon, muusikon, näyttelijän, kirjailijan ja tv-juontajan YLEllä esitetystä sarjasta Kirjava Joukko sekä kahdesta loppuunmyydystä huikeasta Qualmpeddler-kiertueen keikasta Helsingissä vuosina 2013 ja 2014.

Absoluuttisen sävelkorvan omaava rock-musiikin vannoutunut lähettiläs on myös suorittanut tutkinnon klassisesta musiikista. Ensimmäisellä Helsingin käynnillään Bailey vieraili Sibelius-monumentilla ja soitti saman illan keikallaan Sibeliuksen Kareliaa. Kuinkas muuten kuin itse äänitorvista kasaamallaan instrumentilla. Maailmalla Bailey on saavuttanut huikean 7. sijan Britannian Channel 4 –kanavan äänestyksessä kaikkien aikojen 100 merkittävimmistä stand up -koomikoista. Sijoituksen merkitystä korostaa, että edelle sijoittuneista moni on jo kuollut tai lopettanut esiintymisen. Suurimmillaan Bailey on esiintynyt kerralla 80 000 ihmiselle Sonisphere-festivaalilla, Metallican lämppärinä!

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän tapahtumaan myy Lippu.fi

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä tai kortilla.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.