Biljardin SM finaalit

La 27.5.2017 klo 9:30

Liput Sisäänpääsymaksu 10 € aikuisilta, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.
Lisätietoa Lippuja vain ovelta, ei ennakkomyyntiä
Alkaa 9:30
Loppuu 21:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Suomen Biljardiliitto ry
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippuja vain ovelta) Tilaa tarjoilu

Suomen Parasta Biljardia!

Biljardin SM-finaalitapahtuma pidetään taas tuttuun tapaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 27.5.2017 klo 9:30 alkaen.

Mukana on viisi virallista biljardilajia; kaisa, kara, pool, pyramidi sekä snooker. Kaikissa lajeissa pelataan yleisen sarjan semifinaalit ja finaalit sekä poolissa lisäksi naiset, juniorit sekä seniorit finaalit. Mukana ovat siis kaikkien biljardilajien Suomen parhaat pelaajat! Ottelut alkavat klo 9.30 ja päättyvät noin klo 20-21.

 • Liput -

  Lippuja tähän tapahtumaan vain ovelta, ei ennakkomyyntiä

   

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.