Beth Hart

Ma 7.8.2017 klo 19:30

Liput Alk. 69 / 59 / 53 / 49 €
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:30
Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland Oy
Osta liput (Ticketmaster Suomi) Tilaa tarjoilu

Käheän hunajaisesta lauluäänestään tunnettu bluestähti Beth Hart saapuu elokuussa Suomeen.

Los Angelesista kotoisin oleva Beth Hart on julkaissut viime vuosina kehuttuja levyjä, tehnyt yhteistyötä musiikkimaailman isoimpien nimien kanssa ja tehnyt lukemattomia keikkoja arvostetuissa konserttisaleissa ympäri maailmaa. Muun muassa Jeff Beckin ja Slashin kanssa yhteistyötä tehnyt Hart oli ehdolla Grammy-palkinnon saajaksikin vuonna 2014 Joe Bonamassan kanssa tekemästään ”Seesaw”-albumista. Blues Music Awardsissa Hart on ollut puolestaan ehdolla kolmeen kertaan.

Tuoreimman albuminsa ”Fire On The Floor” Beth Hart julkaisi viime syksynä. Fanit ovat ottaneet uudet biisit lämpimästi vastaan, ja Hart on kerännyt laajalti suitsutusta myös lehdistössä:

”Vital and life-affirming” – Evening Standard
“Highly accomplished” – Mojo
“She has the kind of belting blues-rock voice that could bring down light aircraft” – Classic Rock Magazine

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä tai kortilla.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.