PERUTTU: AS I LAY DYING (US) – Two Decades of Destruction Tour + Dying Fetus (US), Emmure (US)

Pe 8.4.2022 klo

Liput alk. 38,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä FULLSTEAM AGENCY OY
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

As I Lay Dyingin 8.4.2022 Helsingin Kulttuuritalolla järjestettävä konsertti peruuntuu. Liput on mahdollista palauttaa 8.6.2022 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

“Due to the ongoing covid situation, which is still affecting many events and international touring in Europe, we’re saddened to say that we see no option at this point but to completely cancel our 20th anniversary tour in March-April with Dying Fetus and Emmure.

We had been very much looking forward to the tour and had hoped we could make it happen, but we must wait for touring conditions to improve before traveling internationally. We are very sorry for any inconvenience, please contact your point of purchase for a full refund on tickets.
On a brighter note, we are looking to reschedule shows in a lot of the same cities in November/December, including new dates in some additional cities. We are currently confirming the supports for those shows and will be announcing our new tour dates very soon, so make sure to keep an eye out! – As I Lay Dying”

METALCORE-PIONEERI AS I LAY DYING SUOMEEN HUHTIKUUSSA

Metalcoren uranuurtaja, yhdysvaltalainen As I Lay Dying tuo Two Decades of Destruction -kiertueensa Tampereelle ja Helsinkiin ensi keväänä. Keskiviikkona 6. huhtikuuta Tullikamarin Pakkahuoneella ja perjantaina 8. huhtikuuta Kulttuuritalolla toteutuvilla keikoilla mukana ovat myös Dying Fetus sekä Emmure. Tapahtumien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä maanantaina 6. syyskuuta klo 12.

Vaiherikkaasta urastaan tunnettu As I Lay Dying on kiistatta musiikkityylinsä menestyneimpiä yhtyeitä. Keulakuvansa Tim Lambesiksen vuosituhannen vaihteessa perustama bändi on ollut vaikuttava tekijä koko metalcore-genren kehittämisessä. Nahkansa uudelleen luonut kokoonpano julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa ”Shaped by Fire” syksyllä 2019. Edellisen kerran As I Lay Dying villitsi suomalaisyleisöä Helsingin Nosturissa vuonna 2010.

Lukuisia kertoja Suomessakin esiintynyt Dying Fetus on brutaalimpaa sarjaa edustava death metal -konkari, joka on tunnettu kantaaottavista lyriikoistaan sekä armottoman teknisestä soitannastaan. Jo vuodesta 1991 toiminut yhtye on julkaissut kahdeksan albumia, joista viimeisin on vuonna 2017 julkaistu ”Wrong One to Fuck With”.

Kiitettävään ikään on ehtinyt myös metalcore-yhtye Emmure. Viime vuonna kahdeksannen albuminsa ”Hindsight” julkaissut bändi on tullut tutuksi myös äärimmäisen intensiivisiksi yltyvistä keikoistaan. Nykyisin New Yorkista käsin vaikuttava, Frankie Palmerin luotsaama yhtye on kiertänyt maailmaa lähes kaikkien genrensä merkittävimpien nimien kanssa. Tuleva kiertue päättää suomalaisten fanien vuosikymmenen mittaisen odotuksen, sillä vuodelle 2015 suunniteltu keikka peruuntui Palmerin silloisesta terveydentilasta johtuen.

AS I LAY DYING (US) – Two Decades of Destruction Tour
+ Dying Fetus (US), Emmure (US)
Pe 8.4.2022 HELSINKI, KULTTUURITALO
Ikäraja: Permanto K-18, katsomot -S-

Lippupiste
– ennakkoon alk. 39,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

www.asilaydying.com
www.dyingfetus.bandcamp.com
www.emmurecult.com
www.fullsteam.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.