PERUTTU: Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat Klassikot

Ma 30.5.2022 klo 19:00

Liput Alk. 49€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä loudnlive.fi
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Joudumme ikäväksemme tiedottamaan, että Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat Klassikot joudutaan siirtämään ensi keväälle suomen päässä olevien logististen ja tuotannollisten ongelmien takia. Haluamme vielä erikseen painottaa, että kiertueen siirtyminen ensi keväälle ei riipu kiertueen solisteista tai artisteista.

Lippujen palautus onnistuu Lippupisteen palautuslomakkeen kautta:
Lippu.fi: https://web.lippu.fi/palautus
Lippujenpalautus sulkeutuu 10.6.

Tulemme avaamaan palautuksen uudestaan viikoksi uusien päivien julkaisun jälkeen, joten mikäli uudet päivät eivät käykään, voit palauttaa lippusi tässä vaiheessa. Uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa.

——-

Suomen kärkiartisteihin lukeutuvat Arja Koriseva ja Pentti Hietanen kokoavat ensi toukokuussa yhteen muistettavimmat sävelmänsä. Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat klassikot -konsertti kuullaan 30. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalossa.

Koko kansan rakastama Arja Koriseva on julkaissut aktiivisesti levyjä aina vuodesta 1989, jolloin hänet kruunattiin Seinäjoella Tangokuningattareksi. Sittemmin uraansa muun muassa musikaaleihin ja televisiokasvoksi laajentanut Koriseva julkaisi viimeisimmän Majakanvartijat-albuminsa vuonna 2019, jolloin hän juhli myös 30-vuotista uraansa artistina.

Pentti Hietasen upea tenoriääni on kaikunut oopperan lisäksi laaja-alaisesti taipuen niin rockiin kuin kevyempäänkin viihdemusiikkiin. Vuonna 1998 Katseesi kertoo sen -esikoisalbuminsa julkaissut artisti on saanut uransa aikana kaksi kultalevyä ja yhden platinalevyn. Tällä hetkellä joulukiertueellaan olevan Hietase laaja-alainen työ laulajana sai uuden lehden miehen osallistuessa vastikään julkaistulle Lasse Heikkilän gospelalbumille.

Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat Klassikot
Ma 30.5.2022 I Helsinki, Kulttuuritalo

Lipunmyynti alkaa 2.12.2021 klo 9.00
Lippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.