Ara Malikian (ES)– Le Petit Garage Tour

ke 24.11.2021 klo 19:00

Liput Alk. 52€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Aftersunset Entertainment
Ikäraja S
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Viuluvirtuoosi Ara Malikianin show’ssa on raakaa voimaa – kiertue tulee Helsinkiin

Show, joka räjäyttää käsityksesi viulukonsertista! Ara Malikianin rouhean energinen Petit Garage World Tour tulee tänä syksynä ensimmäistä kertaa Suomeen.

Tällaisena et ole ennen klassista konserttia kokenut! Ara Malikian lukeutuu heittämällä 2000-luvun kirkkaimpien viulistien joukkoon. Libanonissa syntynyt armenialaistaustainen espanjalaisviulisti yllättää yleisönsä omintakeisella tyylillään sekoittaa erilaisia musiikki genrejä. Hän räväyttää klassikoihin ennenkuulumatonta rosoa ja tarjoilee kuuntelijoilleen odottamattoman omaperäisiä versioita niin tunnetuista kappaleista kuin omista henkeäsalpaavista sävellyksistään.

Ara Malikianin Petit Garage World Tour nähdään marraskuussa vihdoin myös Suomessa, Helsingin Kulttuuritalolla. Show’ssa klassinen kohtaa jazzin, popin, argentiinalaisen tangon, flamencon sekä itä-eurooppalaisen ja Lähi-idän musiikin. Show pitää intensiivisesti otteessaan ja nostattaa tunnelatauksen, joka ei heti unohdu.

Uskomaton soittotaito, intohimo eurooppalaisiin musiikkikulttuureihin ja raaka mystiikan tuntu on tyrmäävä yhdistelmä, joka pitää itse kokea.

Vahva persoonallinen tyyli

Virtuoosimainen viulisti Ara Malikian on häkellyttänyt konserttilavoilla yli 50 maassa, joka maanosassa ja hänen hämmästyttävän laaja tuotantonsa koostuu jopa yli 40:stä albumista. Vain kahden edellisen kiertueen aikana shown on nähnyt 800 000 ihmistä. Miehelle on ropissut eri maista lukuisia musiikkialan palkintoja. Kiertueen nimeä kantava albumi on juuri nytkin ehdolla tämän vuoden Latin Grammyjen parhaan instrumentaalialbumin kategorian voittajaksi.

Malikianin käsissä Bachin, Mozartin, Paganinin ja Vivaldin mestariteokset kohtaavat Björkin, Radioheadin, Led Zeppelinin ja David Bowien luovat sovitukset. Hän on soittanut klassisen maailman ykköspaikoilla, kuten Tokion, Madridin ja Toulousen sinfoniaorkestereissa.

Malikian on yksi harvoista nykyviulisteista, jotka ovat esiintyneet myös sooloviulistina ilman orkesteria. Malikian tunnetaan myös esityksistään Pedro Almodovarin elokuvien soundtrackeilla.
Tällä kiertueella hänen mukanaan esiintyvät kuitenkin myös pianisti Iván ”Melón” Lewis sekä huikean taitava bändi.

Armenialaiset sukujuuret ja laaja musiikillinen taituruus ovat muovanneet Ara Malikianin vahvan persoonallisen tyylin. Show’n taitava esiintyjäkaarti ja palava tunnelma tekevät elämyksestä ainutkertaisen. Älä jätä tätä väliin, osta lippusi nyt!

Ara Malikian – Le Petit Garage Tour
Ke 24.11.2021 klo 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki

Konsertin kesto n. 2h väliaikoineen
Ikärajaton

Katso ajankohtaiset infot koronaan liittyvistä toimenpiteistä www.kulttuuritalo.fi

 

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.