VON HERTZEN BROTHERS
APPROACH 10 V -JUHLAKONSERTTI (K-18)

pe 1.4.2016 klo 19.30

Liput 35 €
Lisätietoa Hinta sisältää 2,50 € toimitusmaksun
Alkaa 19.30
Loppuu 22.30 (sis. väliajan)
Katsomotyyppi Seisoma
Järjestäjä Fullsteam & ##### Live
Osta liput Tilaa tarjoilu

VON HERTZEN BROTHERS JÄRJESTÄÄ APPROACH-LEVYN 10-VUOTISJUHLAT

Von Hertzen Brothersin läpimurtoalbumi ”Approach” täyttää ensi keväänä kymmenen vuotta. Levyn merkkipäivän kunniaksi helsinkiläisyhtye järjestää ainutlaatuisen juhlakonsertin Helsingin Kulttuuritalolla. Perjantaina 1. huhtikuuta 2016 toteutuvan tapahtuman liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupalvelussa keskiviikkona 2. joulukuuta.

”Approach”-juhlakonsertti jakaantuu kahteen teemalliseen kokonaisuuteen. Ensimmäisessä klo 19.30 starttaavassa osiossa Von Hertzen Brothers esittää ”Approach”-albumin kokonaisuudessaan, ja väliajan jälkeen on vuorossa valikoima kappaleita yhtyeen uran varrelta.

”Haluamme juhlistaa uramme ensimmäisen todellisen virstanpylvään kymmenvuotista olemassaoloa järjestämällä tälle rakkaalle lapsellemme hänen arvolleen sopivat synttärit. Idea syntyi itse asiassa jo vuonna 2011 esittäessämme kyseisen albumikokonaisuuden alusta loppuun osana neljän illan retrospektiivipläjäystä”, bändin vokalisti-kitaristi Mikko Von Hertzen kertoo.

”Mielissämme Approach linkittyy tiiviisti jo musavideonkin kautta Helsingin Kulttuuritaloon, joten toivomme näkevämme siellä kaikki rakkaat fanimme aprillipäivänä 2016. ”Tämä ei ole pila, mutta jotain yllättävää saattaa kyllä olla luvassa.”

Lisätietoja tapahtumasta: vonhertzenbrothers.com
Facebook-tapahtuma https://www.facebook.com/events/1637389496528783/

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippupalvelu.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.