Anna laulu lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti

La 15.12.2018 klo 19:00

Liput Alk. 35,20 €
Lisätietoa Lipunmyynti konserttiin alkaa maanantaina 10. syyskuuta klo 9. Katsojia pyydetään saapumaan paikoilleen 18:30 mennessä, sillä konsertti taltioidaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 22:00
Ovet 17:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Sony Music ja YLE
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Anna laulu lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti

Vuoden sydämellisin konsertti: Anna laulu lahjaksi muuttaa koskettavimmat ja kiinnostavimmat tarinat uusiksi joululauluiksi.

Kulttuuritalolla todistetaan uudenlaista joululauluperinnettä, konsertissa nähdään myös Pepe Willberg.
Radio Suomi keräsi kuuntelijoiltaan tarinoita viime jouluna ja nyt tarinat ovat saaneet uuden muodon Suomen huippumuusikoiden käsittelyssä. Anna laulu lahjaksi -levy julkaistiin hiljattain (Sony Music Finland). Mikko Kuustonen, Janna, Redrama, Arja Koriseva, Leo, Aleksanteri Hakaniemi, Nomi, Jonsu, Samae Koskinen, Pihlaja ja Ollie esittävät tuoreet joululaulunsa konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla 15.12. Aiemmasta tiedosta poiketen, Anna laulu lahjaksi -levyllä ”Kotiin aattoillaksi” -laulun esittävää Hectoria ei nähdä konsertissa miehen toipuessa vielä syksyisestä sairaskohtauksesta. Hectorin sijaan konsertissa nähdään Pepe Willberg. Liput konserttiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Konsertin Kapellimestarina toimii Lasse Piirainen ja juontajana Olga Ketonen.

Laulujen tekoprosessia ja artistien valmistautumista konserttiin on voinut seurata Yle Radio Suomen torstai-illoissa Olga Ketosen juontamassa Radio Suomen ilta -ohjelmassa syksyn ajan.

Teininä toisiinsa ihastuneet löytävät toisensa vuosikymmenien jälkeen ja menevät naimisiin. Siitä kertoo Arja Korisevan Kaksi liekkiä -kappale. Redraman biisi kiteytyy ajatukseen ”kunhan sä oot siinä, mä en tarvii mitään muuta.” Sen tarinaa kirjoittavat toisilleen korvaamattomat sisarukset Anu ja Riitta. Suomi on täynnä tarinoita. Miksemme tekisi niistä ajatuksia ja muistoja konkreettisempia? Muistoja, jotka säilyvät ja kestävät kulutusta.

Konsertti kuullaan suorana Yle Radio Suomessa 15.12. klo 19.00 ja nähdään jouluna Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Konsertin Kapellimestarina toimii Lasse Piirainen ja juontajana Olga Ketonen. Laulujen tekoprosessia ja artistien valmistautumista konserttiin seurataan Yle Radio Suomen torstai-illoissa 6.9. alkaen Olga Ketosen juontamassa Radio Suomen ilta -ohjelmassa syksyn ajan.

Anna laulu lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti
Mikko Kuustonen, Janna, Redrama, Arja Koriseva, Pepe Willberg, Leo, Aleksanteri Hakaniemi, Nomi, Jonsu, Samae Koskinen, Pihlaja ja Ollie

Kulttuuritalo, Helsinki
15.12. klo 19:00
Ovet klo 17:30
Konsertissa on väliaika.
Katsojia pyydetään saapumaan paikoilleen 18:30 mennessä, sillä konsertti taltioidaan.

Liput:
Palvelumaksuineen alkaen 45 euroa Ticketmasterista.
Lipunmyynti konserttiin alkaa maanantaina 10. syyskuuta klo 9.

 

Kuuntele Anna laulu lahjaksi -kappaleet täältä / Spotify

1. Hector: Kotiin aattoillaksi
2. Mikko Kuustonen: Huoneen täydeltä Pyhää
3. Janna: Kylmältä suojassa
4. Redrama: Oothan siinä
5. LEO: Pieni laulu
6. Nomi: Olkienkeli
7. Aleksanteri Hakaniemi: Valoon
8. Pihlaja: Joululahjaksi
9. Jonsu: Horisontin taa
10. Samae Koskinen: Hyvää joulua
11. Ollie: Lumihiutaleet
12. Arja Koriseva: Kaksi liekkiä

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.