Animals, Troggs ja CCRevived

Su 5.3.2017 klo 19:00

Liput 59,50 €
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Osta liput (Ticketmaster Suomi) Osta liput (Menolippu) Tilaa tarjoilu

Helsingin Kulttuuritaloon 4. maaliskuuta suunniteltu Animalsin, Troggsin ja CCRevivedin konsertti siirtyy lauantailta 4.3. sunnuntaiksi 5.3.2017. Syynä ovat muuttuneet kiertuejärjestelyt. Lauantain konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan sunnuntaiksi 5.3. eikä niitä siis tarvitse erikseen vaihtaa. Asiakkaat, joille konserttipäivän muutos ei sovi, voivat palauttaa lauantain 4.3. konsertin liput Ticketmasterin lippukauppoihin.

Kolme 1960-luvun suosituimpiin kokoonpanoihin lukeutuvaa yhtyettä saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Helsingin Kulttuuritalossa saadaan kokea ainutkertaista musiikkihistoriaa, kun Animals, Troggs ja CCRevived nousevat samalle lavalle. Yhtyeet esiintyvät harvinaisessa yhteiskonsertissaan Helsingissä, Kulttuuritalossa lauantaina 4. maaliskuuta.

Luvassa on todellinen rock-kavalkadi, jossa kuullaan kymmeniä kaikkien tuntemia hittejä. Animals on tullut tunnetuksi lukuisista listahiteistään, kuten The House of the Rising Sun, We Gotta Get out of This Place, It’s My Life, I’m Crying ja Don’t Let Me Be Misunderstood. Suomeen yhtye saapuu Aminals & Friends –nimisenä kokoonpanona, jossa ovat mukana alkuperäisen Animals-rumpalin John Steelin lisäksi Mick Gallagher (koskettimet), Danny Handley (kitara) ja Scott Whitley (basso).

Huikeasta Wild Thing -hitistään maailmanmaineeseen noussut The Troggs on levyttänyt suuren joukon muitakin menestyskappaleita, kuten With A Girl Like You, I Can’t Control Myself ja Anyway That You Want Me. Yhtyeessä soittavat yhä sen pitkäaikaiset jäsenet, kitaristi Chris Britton, basisti Peter Lucas ja rumpali Dave Maggs. Laulusolistina on Chris Allen.

Creedence Clearwater Revived (CCRevived) on todellinen hittikone, jota johtaa legendaarinen kitaristi Johnnie Guitar Williamson. CCRevived esittää konsertissa monia klassikkobiisejä, kuten Bad Moon Rising, Up around The Bend, Suzi Q ja Have You Ever Seen The Rain. Williamsonin lisäksi lavalle nousevat Animalsin entinen keulahahmo Peter Barton ja rumpali Walter Day.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.