Angie Stone

Ma 21.10.2019 klo 19:00

Liput Alk. 49€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 20:30
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Fullsteam & ##### Live
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

SOUL-LAULAJA ANGIE STONE HELSINKIIN LOKAKUUSSA

Neo-soulin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Angie Stone saapuu loppusyksystä konsertoimaan Suomeen. Upeaääninen laulaja esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla maanantaina 21. lokakuuta. Klassikoiksi nousseilla albumeillaan kuten “Black Diamond” ja “Mahogany Soul” lukuisia Grammy-ehdokkuuksia ansainnut yhdysvaltalaisartisti valmistelee parhaillaan odotettua kesällä ilmestyvää pitkäsoittoaan. Konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 6. maaliskuuta Lippupisteessä.

Angie Stone aloitti pitkän uransa jo 1970-luvun lopulla rapin pioneereihin kuuluneen Sequence-trion riveissä. Legendaarisen Sugarhill Recordsin kautta julkaistu “Funk You Up”, “Funky Sound (Tear the Roof Off)” ja “I Don´t Need Your Love” avasivat lahjakkaan vokalistin tien arvostetuksi musiikkitaivaan kiintotähdeksi. Yhteistyötä mm. Stevie Wonderin, Lenny Kravitzin ja D´Angelon kanssa tehnyt laulaja-lauluntekijä, tuottaja ja multi-instumentalisti julkaisi oman soolodebyyttinsä “Black Diamond” vuonna 1999, jonka jättimenestystä seurasi kaksi vuotta myöhemmin ilmestynyt “Mahogany Soul”. Monivaiheisen uran omaavan Angie Stonen viimeisin julkaisu “Dream” (2016) esittelee oman äänensä löytäneen ja vahvan artistin.

Intensiivisellä lavapreesensillä yleisönsä vangitseva Angie Stone on hurmannut suomalaisyleisön useaan otteeseen niin Pori Jazzin kuin Puistobluesinkin lavalla.

Angie Stone Ma 21.10.2019 Helsinki, Kulttuuritalo

LIPUT:
Myyntiin 6.3.2019 klo 9.00
– ennakkoon Lippupisteessä alk. 49 EUR (+mahdollinen toimitusmaksu alk. 1 EUR )

www.theangiestone.com
www.facebook.com/theangiestone
www.kulttuuritalo.fi
www.fullsteam.fi
www.sunbornlive.fi

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa.HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä.Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.