ANE BRUN (NO)

Pe 22.9.2023 klo 21:00

Liput Alk. 37,50 €
Alkaa 21:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä Live Nation
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ ANE BRUN JUHLII 20-VUOTISTA URAANSA KEIKALLA HELSINGIN KULTTUURITALOLLA SYYSKUUSSA 2023

Norjalaisruotsalainen laulaja ja lauluntekijä Ane Brun juhlii kahden vuosikymmenen mittaista taiteilijantaivaltaan suurella Euroopan-kiertueella. Myös useita kokoelmia ja uutta materiaalia ilmestymässä vuoden 2023 aikana.

Ane Brunin yleisö kasvaa tasaisesti ympäri maailmaa ja ensi vuonna heillä on paljon odotettavaa. Vuonna 2023 Ane juhlii 20 vuottaan taiteilijana, ja virstanpylvästä juhlistetaan suurella Euroopan-kiertueella, joka saapuu syyskuussa myös Helsinkiin. Kiertueelta on tähän mennessä julkistettu myös Ruotsin, Norjan ja Alankomaiden konsertit.

Brun julkaisee ensi vuonna myös useita eriteemaisia kokoelmia ja lupailee myös uutta materiaalia vielä vuodelle 2023. Ane Brun riemuitsee saavutuksestaan: ”Juhlin 20 vuotta taiteilijana vuonna 2023! Ja millainen matka se onkaan ollut! Debyyttialbumini ”Spending Time with Morgan” ilmestyi toukokuussa 2003. Sen jälkeen olen julkaissut yhteensä 84 albumia, singleä ja kokoelmaa omalla Balloon Ranger Recordings -yhtiölläni. Haluan juhlistaa tätä isosti: lähden fantastisten muusikoideni kanssa 20-vuotisjuhlakiertueelle ensi vuoden syyskuussa. Soitamme koko urani parhaat biisit. Nähdäänhän sinut tien päällä!”

Vuonna 2003 Ane Brun julkaisi kriitikoiden ylistämän debyyttialbuminsa ”Spending Time with Morgan”, jota kuvailtiin muun muassa ainutlaatuiseksi, henkilökohtaiseksi laulaja-lauluntekijän ääneksi. Tuo ääni on jokaisen seuraavan levyn myötä ottanut yhä enemmän musiikillisia muotoja ja saavuttanut tasaisesti kasvavan joukon kansainvälistä yleisöä. Viimeisimmän albuminsa ”Nærmere” Brun julkaisi marraskuun 19. päivä. Levy sisältää norjankielisiä käännöksiä Anen englanninkielisestä materiaalista. Ane Brunin 20-vuotistaiteilijajuhlaa vietetään siis lukuisin tavoin.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.