Alt Agency loves Kultsa 60v

20.10.2018 klo 20:00

Liput Alk. 29€
Alkaa 20:00
Loppuu 02:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Alt Agency & Management & ##### Live
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Suomen yksi vaihtoehtomusiikin keskeisimmistä ohjelmatoimistoista on Alt Agency & Management, jonka rosterista löytyy yli 70 yhtyettä. Kulttuuritalon 60-vuotisen historian aikana talossa on nähty lukuisia maailmantähtiä sekä kotimaisia legendoja. Juhlavuoden ohjelmistossa halutaan tuoda esille myös tämän päivän tähtiä. Näitä tähtiä Alt Agencyn rosterista on poimittu lokakuun 20. päivä Kultsan lavalle kolmin kappalein. Kulttuuritalolla esiintyvät yhtyeet ovat osaltaan viimeisen muutaman vuoden ajan rikastaneet suomalaista musiikkiskeneä omaehtoisella soundillaan ja innostaneet uusia bändejä perustetuksi.

Alt Agency & Managementin perustaja Esa Tontti on ylpeä saadessaan olla osa Kulttuuritalon juhlavuotta:  ”Kultsa on legendaarinen paikka, jossa  on tullut nähtyä monta upeaa keikkaa Trailer Park Boysista Rufus Wainwrightiin. On ilo ja kunnia olla Altilla mukana juhlavuoden ohjelmassa.”

TEKSTI-TV 666 (klo 20.00)
TEKSTI-TV 666 soittaa tapahtumassa uuden 7.9. julkaistavan ”Aidattu tulevaisuus”-albumin julkkarikeikan.

LITKU KLEMETTI (klo 21:30)
Vuonna 2017 laajempaan tietoisuuteen rymistellyt Litku Klemetti on kriitikoiden, festareiden ja koko perheen suosikki. 2017 julkaistiin ”Juna Kainuuseen” -levy sekä bändikasetti ”Päivä päivältä vähemmän.” Huhtikuussa 2018 julkaistiin unelmointiteemainen ”Taika tapahtuu” ja seuraava levy ”Reformi” on jo suunnitteilla. Litku esiintyy Tuntematon numero-yhtyeensä kanssa, joka tekee mitä huvittaa. Litkun musiikillisessa maailmassa on spontaania heittäytymistä, unelmointia sekä fiilistä että jotain jännää voi tapahtua vielä 2010-luvulla.

CIRCLE (klo 23:00)
Vuonna 1991 Porissa perustettua Circleä tituleerataan usein Suomen parhaaksi yhtyeeksi – eikä suotta. Tämä omatoiminen ja ilahduttavan hedelmällinen omassa mikrokosmoksessaan operoiva vaihtoehtoryhmä on myös epäilemättä yksi eniten näkyvyyttä Suomen rajojen ulkopuolella kerännyt kotimainen undegroundilmiö. Circlen metafyysisellä tasolla toteuttama ilmaisu pitää sisällään myös jäsenien lukemattomia sivuprojekteja, jotka kieppuvat Circlen luoman tukevan torson ympärillä toisinaan täysin holtittomastikin.

Lukuisten seiskatuumaisten ja toisinaan selittämättömien live-esiintymisten jälkeen Circlen täysimittainen debyytti Meronia julkaistiin vuonna 1994, jonka jälkeen yhtye on julkaissut materiaalia kymmenien levyjen verran. Meronian määrittelemät urat loivat vahvaa suuntaa yhtyeen välittömälle tulevaisuudelle, jonka jälkeinen aika onkin kotimaisen vaihtoehtokulttuurin, hard rockin, droneilun, viiden pennin progeilun ja krautrockin kultaisinta antia.

Vaikka reilun parikymmentä vuotta kestäneen monenkirjavien vaiheiden, musiikillisten tutkimusmatkojen ja genrerajojen taiteellisten koetteluiden harharetki on poukkoillut sinne sun tänne, yhtyeen peruspulssi ja impulssi ovat aina säilyneet mukana. Circle on vuosien mittaan onnistunut tekemään metallia sen sokeimmassa ja positiivisemmassa merkityksessä ottamalla 80-luvun kiihkeää momentiumia ja ampumalla läpi suoraan kokeellisen ja psykedeelisen vaikuttajiensa prismaan, joka kaikki on tuntunut kiteytyvän vuonna 2017 julkaistuun Terminal -albumiin. Ympäri maailmaa noteerattu albumi keräsi ylistäviä arvioita ja nousi vuoden parhaimpien albumien listauksiin niin Suomessa (mm. Helsingin Sanomat: ”Nämä 31 levyä ovat vuoden 2017 parhaat”) kuin ulkomaillakin (mm. Rolling Stone: ”20 Best Metal Albums of 2017”).

##### Live esittää:
Alt Agency loves Kultsa 60v.

Teksti-TV 666, Litku Klemetti ja Circle
La 20.10.2018 Kulttuuritalo, Helsinki.
Ovet klo 19.00, show klo 20.00.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.