ALASTI-KLUBI@KULTTUURITALO VIERAANA MIKAEL GABRIEL

Su 17.9.2017 klo 19:00

Liput alk. 29,50 € (sis. palvelupalkkio). Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 21:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä WarnerMusic Live
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippupiste) Tilaa tarjoilu

Intiimi Alasti-klubi paljastaa Suomen huippuartistien lahjakkuuden salat

Uudessa musiikkiohjelmassa mukana muun muassa Vesala, Juha Tapio, Mikael Gabriel ja Kaija Koo. Tähdet riisuu kysymyksillään Elias Kaskinen.

Tänä syksynä klubi tekee paluun Helsingin Kulttuuritalolla intiimissä black boxissa, missä Alasti-klubi nähdään ja kuvataan syyskuussa kahdeksan konsertin voimin. Ilta koostuu intiimistä haastattelusta sekä akustisesta konsertista. Alasti-klubissa ovat mukana kahdeksan artistia, muun muassa Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo ja Vesala. Heitä haastattelee muusikko-juontaja Elias Kaskinen, joka osaa oman taustansa ansioista kysyä kollegoiltaan kaikkein tärkeimmät kysymykset.

Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinnyt klubia vuodesta 2014 alkaen. Alasti-klubi etsii tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitsee pienistä yksityiskohdista. Alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput konserttiin myy Lippupiste.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai laukku), maksu kortilla tai käteisellä.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.