AICON

La 7.7.2018 klo 10:00

Liput Ennakkoon 15 €, VIP 30 €. Lipunmyynti ovella vain jos lippuja on jäljellä ennakomyynnistä.
Alkaa 10:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Aicon ry
Osta liput (Aicon) Tilaa tarjoilu

Aasialaisen musiikin ja muodin tapahtuma Aicon saapuu Kulttuuritalolle heinäkuussa 2018!

Aiconin aihepiireihin kuuluvat mm. japanilainen ja korealainen musiikki eli esimerkiksi j-pop, j-rock ja k-pop, katumuotityylit kuten lolita ja fairy kei sekä näihin liittyvä harrastaminen, kuten aasialaiseen musiikkiin tehdyt tanssicoverit. Aicon on suunnattu kaikille näistä aiheista kiinnostuneille, iästä tai kokemuksesta riippumatta.

Ensimmäinen tapahtuma vuonna 2016 toi Hämeenlinnan Verkatehtaalle yli 600 harrastajaa, ja tulevana kesänä keskitymme entistä tiukemmin aasialaiseen musiikkiin ja muotiin, ja haluamme tuoda esille suomalaisten harrastajien osaamista ja luoda heille mahdollisuuksia toteuttaa itseään.

Heinäkuussa 2018 Aicon saapuu yksipäiväisenä tapahtumana Helsingin Kulttuuritalolle ja luvassa on sekä tuttuja, toimiviksi todettuja ratkaisuja, että myös aivan uusia tuulia.

Tiedotamme kevään aikana niin tapahtuma-ajasta lipunmyynnistä ja tapahtuman sisällöstä.

www.aicon.fi

Twitter: https://twitter.com/Aicon_FI

Facebook: https://www.facebook.com/aiconfinland

Instagram: https://www.instagram.com/aiconfi/

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tapahtumaan myydään www.aicon.fi -sivujen kautta.

   

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 2,50 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.