AGIT PROP

Su 30.4.2017 klo 16:00

Liput alk. 36,50 € / 30,50 € (eläkeläiset, opiskelijat, lapset alle 10-v.).
Lisätietoa Lipun hinta sisältää arvonlisäveron ja verkkokaupan palvelupalkkion. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan. Konsertin kesto 2,5 h (sis. väliaika)
Alkaa 16:00
Loppuu 18:30
Ovet 15:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Piikkikasvi Agency Oy
Ikäraja Ei ikärajaa
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippupiste) Tilaa tarjoilu

Aina ajankohtainen AGIT PROP (Monna Kamu, Sinikka Sokka, Pekka Aarnio ja Martti Launis) esiintyy vielä kerran Kulttuuritalolla 30.04.2017 klo 16:00 alkaen jo perinteiseksi muodostuneessa vappukonsertissa Eero Ojasen yhtyeen säestyksellä. Vaikuttavasta ohjelmistosta löytyvät edelleen kaikki rakastetuimmat Agit Propin laulut: Natalia, Oppimisen ylistys, Kenen joukoissa seisot, Lintu mustasiipi lennä, Che Guevara, jne.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput konserttiin myy Lippupiste.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.