UUSI AJANKOHTA LA 4.2.2023
SIIRTYY: Accept

La 5.2.2022 klo 20:00

Liput Alk. 36€ sis. palvelumaksun.
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 20:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Ikäraja K-18
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

ACCEPTIN SUOMEN KONSERTIT SIIRTYVÄT HELMIKUULLE 2023

 Acceptin Euroopan kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Helsingin Kulttuuritalon ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen helmikuulle 2022 suunnitellut konsertit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Suomen konserteille on nyt löydetty korvaavat päivämäärät helmikuulta 2023. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 1.2.2022 mennessä tämän lomakkeen kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

tai voit lähettää tilausnumeron, tilinumeron ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Accept lippupalautus”.

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konserttien siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Accept on liputtanut klassista metallia yli kolmen vuosikymmenen ajan. Uuden ”Too Mean To Die” -studioalbumin maailmanlaajuisen top 10 -listamenestyksen myötä he ovat jälleen kerran todistaneet olevansa kansainvälinen listajyrä. Keikoilla tullaan kuulemaan biisejä uudelta ”Too Mean To Die” -albumilta sekä Accept-klassikoita.
Accept on jättänyt jälkensä metallimusiikin historiaan, vastaten useista mieleenpainuvista hetkistä sekä lavalla että sen ulkopuolella. Accept esitteli rautaista livekuntoaan Suomessa viimeksi vuonna 2018.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ:
Accept (GER) – Too Mean To Die Tour
La 4.2.2023 Kulttuuritalo, Helsinki

 

ACCEPT CONCERTS IN FINLAND POSTPONED TO FEBRUARY 2023

Accept’s European tour has been postponed to 2023 and thus the concerts scheduled for the House Of Culture in Helsinki and Tullikamarin Pakkahuone in Tampere in February 2022 will be postponed to a later date. New concert dates have now been confirmed for February 2023. Already purchased tickets will be valid for the new date. 

If the new concert date is not suitable, tickets can be returned to their point of purchase (Lippupiste) by February 1st, 2022 through this online form: https://web.lippu.fi/palautus/

or you can send the order number, your bank account number and contact information by e-mail to peruutukset@lippu.fi. Please use “Accept ticket refund” as the subject of the message.

The band and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused by the re-scheduling.

 

NEW CONCERT DATE:
Accept (GER) – Too Mean To Die Tour
Sat 4.2.2023 House Of Culture, Helsinki

ACCEPTIN SUOMEN KONSERTIT SIIRTYVÄT
Acceptin Euroopan kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä 5.2.2022 Helsingin Kulttuuritalolle ja 6.2.2022 Tampereen Pakkahuoneelle suunnitellut konsertit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Korvaavia konserttipäiviä selvitetään ja tiedotamme tästä sitten lipunostaneita. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.
Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.


Jo vuosikymmenien ajan puhdasta metallia, upeita melodioita ja unohtumattomia livehetkiä tarjoillut Accept saapuu Helsingin Kulttuuritalolle! Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye esiintyy lauantaina 5. helmikuuta Kultsalla ja heti seuraavana iltana 6. helmikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella. Lämmittelijänä nähdään yhdysvaltalainen speed- / thrash metal -pumppu Flotsam and Jetsam. Lipunmyynti Helsingin keikalle alkaa torstaina 8.4. klo 10 Lippupisteessä.

KEIKKA:
Accept (DE): Too Mean To Die
+ support: Flotsam and Jetsam
La 5.2.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin to 8.4.2021 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 36,00 € Lippupisteestä
My Live Nation -ennakkomyynti
ti 6.4.2021 klo 11 – ke 7.4.2021 klo 15
Rekisteröidy My Live Nationiin: www.livenation.fi/register
—-
Accept on liputtanut klassista metallia yli kolmen vuosikymmenen ajan. Uuden ”Too Mean To Die” -studioalbumin maailmanlaajuisen top 10 -listamenestyksen myötä he ovat jälleen kerran todistaneet olevansa kansainvälinen listajyrä. Koronasta johtuneen pitkän poissaolon jälkeen he voivat ylpeänä ilmoittaa palaavansa vihdoinkin Euroopan lavoille vuonna 2022 tuoden mukanaan energisen lavashow’n, joka on täynnä pitelemätöntä voimaa. Keikoilla tullaan kuulemaan biisejä uudelta ”Too Mean To Die” -albumilta sekä Accept-klassikoita.
Accept on jättänyt jälkensä metallimusiikin historiaan, vastaten useista mieleenpainuvista hetkistä sekä lavalla että sen ulkopuolella. Accept esitteli rautaista livekuntoaan Suomessa viimeksi vuonna 2018.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.