A conversation on Making a murderer

To 23.3.2017 klo 19:00

Liput 39,50 €
Alkaa 19:00
Loppuu 21:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä W&T Comedy
Ikäraja Suositusikäraja 15 vuotta
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput Tilaa tarjoilu

Kohua ja keskustelua aiheuttanut Netflixin dokumenttisarja ”Making a murderer” saavutti suuren katsojamäärän myös Suomessa. Sarja on herättänyt kansainvälisesti huomiota ja kritiikkiä Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmää kohtaan.

Sarjassa käsitellään Steven Averyn elämää kymmenen vuoden ajan. Avery istui syyttömänä 18 vuotta vankilassa ja hänen vapauduttaan kaksi vuotta myöhemmin hänet tuomittiin elinkautiseen valokuvaaja Teresa Halbachin raa’asta murhasta. Sarjassa kyseenalaistetaan paikallisen piirikunnan poliisiaseman toimintaa ja Averyn saamat tuomiot.

Nyt Averyn puolustusasianajajat Dean Strang ja Jerry Buting saapuvat Suomeen Making a murderer -keskusteluiltaan Helsingin Kulttuuritalolle 23.3.2017.

Making a murderer on mestarillisen hyvin tehty dokumentti Stephen Averysta, mutta myös mielenkiintoinen ja synkkä sukellus siihen, miten Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmässä kohdellaan ihmisiä. Averyn valoksi pimeyden syövereihin saapuivat puolustusasianajajat Dean Strang ja Jerry Buting.

Elokuvantekijöiden Moira Demos ja Laura Ricciardin mukaan sarja on luonut vahvaa reaktiota katsojissaan. Yli 150 000 ihmistä on kirjoittanut henkilökohtaisia kirjeitä itse presidentti Obamalle Averyn vapauttamisen puolesta.

Tervetuloa iltaan, jossa sukelletaan syvälle yhteen aikakautemme salaperäisimpään ja kiistellyimpään murhatapaukseen!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän tapahtumaan myy Lippu.fi

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja  laukkuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä tai kortilla.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.