60’s Legends

To 28.3.2019 klo 19:00

Liput Alk. 59,50
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 22:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Osta liput (Lippupiste) Tilaa tarjoilu

Suuri 1960-luvun brittirockin konsertti Helsingissä maaliskuussa!

Konsertin kokoonpano on muuttunut. Alun perin konserttiin ilmoitettu Mike Penders’ Searchers on valitettavasti peruuntunut.  

Dozy, Beaky, Mick and Tich mukaan 60-luvun brittirockin keikalle torstaina Helsingissä!

Kulttuuritalossa, Helsingissä torstaina pidettävään 1960-luvun brittirockin kavalkadiin saapuu todellinen yllätysesiintyjä, sillä huippusuosikki Dozy, Beaky, Mick and Tich on varmistanut saapumisensa konserttiin. Tämän huippukokonpanon The Legend of Xanadu- ja Bend It! -singlejä myytiin 1960-luvulla yli miljoona kappaletta kumpaakin.

Kulttuuritalossa järjestettävässä 60’s Legends -konsertissa esiintyvät Dozy, Beaky, Mick and Tichin lisäksi The Swinging Blue Jeans, The Tremeloes -yhtyeen jäsenistä muodostuva The Trems. sekä kotimainen 1960-luvun suosikki First. Konsertin liput maksavat alkaen 59,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä.

Dozy, Beaky, Mick and Tich -perustettiin vuonna 1961, ja vaikka osa sen alkuperäisistä jäsenistä, kuten viidentenä jäsenenä ollut Dave Dee, on jo menehtynyt, vaalii nykykokoonpano yhä tiukasti yhtyeen musiikillista perintöä. Konsertissa kuullaankin monia heidän hittejään, joita ovat olleet mm. Hideaway, Hold Tight!, Save Me!, Okay!, Zabadak! ja Last Night in Soho.

The Tremeloes -yhtyeen musiikkia soittava The Trems kiertää nykyisin kokoonpanolla, johon kuuluvat yhtyeen entisistä jäsenistä laulaja, kosketinsoittaja Joe Gillingham, basisti Jeff Brown ja kitaristi Syd Twynham sekä rumpali Phil Wright. He ovat soittaneet myös monissa muissa menestysyhtyeissä, kuten The Sweet, Paper Lace ja Mud. The Termeloesin suurin maailmanlaajuinen menestys oli vuonna 1967 julkaistu Silence Is Golden.

The Swinging Blue Jeans soittaa yhä hyväntuulista ”farkkurokkia”, josta yhtye on tullut tunnetuksi perustamisestaan 1960-luvun alusta alkaen. Suomeen saapuvassa kokoonpanossa ovat mukana laulaja, kitaristi Alan Lovell, basisti Peter Oakman, rumpali Graham Hollingworth ja kosketinsoittaja Jeff Bannister. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Hippy Hippy Shake, Good Golly Miss Molly ja You’re No Good.

60’s Legends 
To 28.3.2019 Kulttuuritalo, Helsinki OSTA LIPUT

ILLAN AIKATAULU
19.00 – 19.30 FIRST
19. 45 – 20.30 DBMT
20.45 – 21.30 SWINGING BLUE JEANS
21.45 – 22.30 TREMS

Lipunmyynti

 • www.menolippu.fi -verkkokauppa
 • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.