Kulttuuritalo ylpeänä esittää - juhlakonsertissa alkuperäiset Love Records artistit
50 vuotta Lovea!

To 24.11.2016 klo 19:00

Liput 41,50 € / 26,50 € / 21,50 €
Lisätietoa Juhlalippu alk. 79 € palvelumaksuineen (sis. buffetin ennen konserttia, jälkiruokakahvit väliajalla ja oman yksityisen ravintolatilan). Love Club –lippu alk. 59,50 € palvelumaksuineen (sis. tervetuliaismaljan, tapaslautasen ja oman baarin käytössä alakerran klubissa ennen konserttia ja konsertin väliajalla). Hinnat sis. 2,50 - 3,50 € palvelumaksuja.
Alkaa 19:00
Loppuu 22:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Kulttuuritalo, Live Nation Finland, ##### Live, ZM Entertainment Oy Ltd ja Ticketmaster
Osta liput Tilaa tarjoilu

Joulukuussa 50 vuotta täyttävä Love Records on ollut kuluneen vuoden aikana näkyvästi esillä ympäri Suomea konserteissa, klubi-illoissa ja tapahtumissa. Merkkivuosi huipentuu nyt ”50 vuotta Lovea!” -juhlakonsertissa torstaina 24.11. Helsingin Kulttuuritalolla, jolloin ympyrä omalla tavallaan sulkeutuu. Kulttuuritalo oli 1960-luvulla tärkein näyteikkuna uudelle musiikille ja siellä esiintyivät niin merkittävimmät Suomeen tulleet maailmantähdet kuin tämän juhlakonsertin artistit – kaikki alkuperäisiä Love-artisteja.

Love Recordsin hengessä myös tässä konsertissa kuullaan monenlaista musiikkia progesta punkiin ja rakastetuista Chydenius–klassikoista hieman harvemmin kuultuihin helmiin. Konsertissa esiintyvä Maarit pukee tuntemuksensa näin hienosti: ”Love Records on tehnyt mittaamattoman arvokasta työtä, sen arvoa ei voi verrata mihinkään. Näkemystä on monilla, mutta siihen päälle vielä se rohkeus mikä näillä miehillä oli uuden populäärimusiikin suhteen, se oli aivan ainutlaatuista. Mitä helmiä olemme sitä kautta vuosien varrella saaneetkaan! Suomen pop- ja rockhistoria olisi kovin erilainen ilman Love Recordsia.”

Levy-yhtiönsä boheemia menoa kuvaavat hyvin Harri Saksalan muistot: ”Loven byroo 70-luvulla Itä-Pasilassa oli varsinainen muurahaispesä. Samaan, ei niin kovin suureen huonetilaan oli mahdutettu melkoinen määrä työpisteitä ja työntekijöitä. Puhelimien pärinä ja muu kailoitus oli ajoittain korviahuumaava. Myyntihenkilöt yrittivät siinä soitella levykauppoihin: Kuule, Juicen uusi LP ilmestyi eilen! Montako otat? Toimarikin kävi usein neuvottelunsa omassa nurkkauksessaan ja sitten siellä oli vielä ahdas koppimainen taukotila, jossa roikkui aina joku artisti ellei useita, ja jengiä ramppasi kaiken aikaa ovesta sisään ja ulos! Kuhinaa siis riitti. Ennen muuta luovaa energistä kuhinaa!!”

Jos tämän juhlakonsertti-illan mottoa haluaisi etsiä, löytyy se perustajakolmikon, Atte Blom, Christian Scwindt ja Otto Donner, 17–lehden haastattelusta vuoden 1967 tammikuulta, vain kuukausi ensimmäisten levyjulkaisujen jälkeen: ”Kun me joskus lopetamme, ei nykyisiin levy-yhtiöihin ole enää muuta yhdyssidettä jäljellä kuin se, että kiekko pyörii.”

Ei paljon taida enää kiekkokaan pyöriä. Musiikki kun soi digitaalisesti, toki myös lukemattomat Love-klassikotkin. Mutta tänä iltana kiekko pyörii ja juhlakansalla on mahdollisuus kokea Kulttuuritalolla Love Recordsin suositun 1970-luvun kokoelmasarjan nimen mukaisesti Musiikin juhlaa!

Konsertin solisteina esiintyvät Eija Ahvo, Sinikka Sokka, Maarit ja Sami Hurmerinta, Mikko Alatalo, Pepe Willberg, Freeman, Harri Saksala, Pelle Miljoona ja Jukka Gustavson.

Rakkaus –orkesteri: Lasse Sakara (kitara, kapellimestari), Lauri Porra (basso), Miikka Paatelainen (kitarat), Sami Kuoppamäki (rummut), Saku Maristo (koskettimet), Janne Huttunen (saksofonit, huilu).

Jousiorkesteri Triosis+: Klaara Pyrhönen, Iiris Pyrhönen-Koivula, Merja Pyrhönen, Vilma Pyrhönen ja Elina Susiluoto.

Illan juontaa Tero Liete

Yleisölämpiössä on esillä harvoin nähtävä Risto Vuorimiehen upea Love Records –vuosien valokuvanäyttely ja aulan Love-puodissa on myynnissä levyjä ja t-paitoja.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.