Olavi Uusivirta: 40lavi-juhlakonsertti

Pe 27.10.2023 klo

Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Järjestäjä Live Nation Finland
Ikäraja K-18 anniskelukatsomot
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Maamme rakastetuimpiin live-esiintyjiin lukeutuva Olavi Uusivirta on julkaissut uransa aikana yhdeksän studioalbumia ja paahtanut niiden myötä pitkillä kiertueilla ympäri Suomea. Häneltä on totuttu näkemään vuosien varrella myös lukuisia luovia erikoistempauksia, mutta harvemmin varsinaisia juhlakonsertteja. Syksyllä tähän tarjoutuu luonteva tilaisuus.

– Olen ollut tasan puolet elämästäni levyttävä artisti ja lauluntekijä. Se tuntuu hullulta – enkö vasta hetki sen lähetellyt ensimmäistä kahden biisin demoani levy-yhtiöille siinä toivossa, että se ihmeen kaupalla löydettäisiin valtavan levylaarin pohjalta? Tänä vuonna on syytä juhlia ankarasti, Uusivirta pohjustaa.

Esiintymislavojen lisäksi teatterien näyttämöiltä, valkokankaalta ja TV-sarjojen roolituksista tuttu kameleonttimainen moniosaaja on jo käynnistänyt juhlavuotensa tohinalla. Uusivirta esiintyi keväällä täysille klubeille ”Pieni kuolema” -albumin julkaisukiertueella, duetoi toukokuussa BEHMin kanssa Viimeinen tanssi -kappaleella ja julkaisi viime viikolla Ennen kuin tää maailma loppuu -singlen, joka on artistin itsensä kynäilemä käännösversio Hanoi Rocksin Don’t You Ever Leave Me -hitistä.

Lisää käännösbiisejä on todistettu viime viikkojen ajan Nelosen raikkaassa Suomi Soi -ohjelmassa, jonka house bandina on toiminut Uusivirran timanttinen yhtye (Timo Kämäräinen, Olli Krogerus, Jaakko Kämäräinen) höystettynä Joakim Berghällilla. Juhlavuoteen kuuluu myös useita vinyylipainoksia Uusivirran mittavasta diskografiasta sekä pitkä festarikesä, jonka spesialiteettina 40/20-erikoiskeikka viimeistä kertaa Helsingin Suvilahdessa järjestettävän Flow Festivalin ohjelmistossa.

40lavi-nimiset juhlakonsertit huipentavat vuoden täyspitkiin, yllätysten täyttämiin bändikeikkoihin Tampere-talon Isossa salissa ja Kulttuuritalon estradilla. Ei festareiden aikataulurajoituksia, vaan pelkkää juhlaa.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Lippujen myynti alkaa ma 12.6.2023 klo 10 Lippu.fi:n kautta

www.olaviuusivirta.com

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.