Kulttuuritalo tarjoaa ajattoman tyylikkäät, persoonalliset ja monipuoliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Kulttuuritalossa on useita 10-150 hengen kokoustiloja. Valikoimasta löytyy 13 erikokoista tilaa, joita voidaan käyttää monipuolisesti kokouksiin, seminaareihin, koulutustilaisuuksiin ym. Kulttuuritalon helposti muunneltavat tilat sekä joustavat ja asiakaslähtöiset palvelut mahdollistavat monimuotoisten tapahtumien järjestämisen.

Järjestä oma tapahtumasi Kulttuuritalossaa. Kerro meille tarpeesi niin me räätälöimme sopivan paketin.

TUTUSTU KOKOUSTILOIHIN

Kulttuuritalossa kokoukset sujuvat nuotilleen – Keittiömestarimme valmistamat herkut tekevät tapahtumastasi mieleenpainuvan

Tervetuloa kokousvieraiksemme nauttimaan Kulttuuritalon musiikin historiaa huokuvasta tunnelmasta ja ammattimaisesta kokouspalvelustamme! Keittiömestarimme tiimeineen valmistaa tarjoilut tilaisuuteesi rakkaudella kauden parhaista raaka-aineista, helsinkiläistä näkökulmaa unohtamatta.

Aamun aloitus
Nauttisitteko mieluummin monipuolisen, maistuvan buffetaamiaisen tunnelmallisessa ravintolassamme, vai maistuisiko teille nopea aamiaisherkkuhetki ennen kokousta? Molemmat onnistuvat Kulttuuritalossa mainiosti niin isoille kuin pienemmillekin seurueille. Reilunkaupan luomukahvin seuraksi katamme tarjolle valikoiman suolaisia aamiaisherkkuja sekä tuoreita hedelmiä.

Kultsan buffetlounas
Kultsan runsas lounastarjoilu sisältää runsaan salaattivalikoiman, päivän keiton ja kaksi lämmintä pääruokaa lisukkeineen sekä jälkiruoan ja Reilunkaupan luomukahvin tai teen.

Iltapäivän iloksi
Mikä olisikaan maistuvampi tapa tuoda iloa kokouspäivään kuin Kultsan tuoreet munkit! Oman keittiömme munkkien seuraksi katamme iltapäivän kahvipöytään herkkuvalikoiman, smoothia ja tuoreita hedelmiä.

Kulttuuritalon kokouspalveluissa yhdistyvät herkullisuus, vastuullisuus ja tilaamisen helppous.

Kokoa tarjoiluistamme tilaisuuteesi toimivin kokonaisuus:
Aamiaiskokous tai iltapäivän kahvikokous: 42 €
Puolen päivän kokous sisältäen buffetlounaan sekä yhden kahvitauon: 64 €
Koko päivän kokous kaikilla herkuilla: 74 €

Kokouspakettimme sisältävät valitut tarjoilut, kokoustilan, AV-laitteet ja kokousisännän palvelut.
Hinnat / henkilö, sis. alv.

PYYDÄ TARJOUS

Monipuolista oheisohjelmaa kokouksen oheen

Kokous & show – Nautinto kaikille aisteille
Kulttuuritalossa- missäpä muualla – voit yhdistää luontevasti kokouksen ja kulttuurielämyksen! Kokouksesi päätyttyä Kulttuuritalon toimivassa kokoustilassa nautitte keittiömestarimme Antin taiteileman herkkuillallisen ravintolassamme ja syötyänne siirrytte legendaariseen Aalto-saliin eläytymään illan musiikkiohjelmaan.

Karisma-Akatemian inspiroivat tiimivalmennukset – johdata tiimisi uusien ideoiden äärelle
Karismaattinen ihminen on kuin magneetti, hän vetää muita puoleensa, tekee heistä tuottavampia,
innovatiivisempia sekä saa heistä parhaat puolet esiin. Karisma koskettaa aina.
Valitse kokoukseesi ohjelmasisältöä, joka herättää tunteita ja johdattaa kuulijansa uusien oivallusten äärelle. Tarinoita, jotka pistävät miettimään ja työkaluja tiimin keskinäisen luottamuksen ja turvallisuuden tunteen lisäämiseen.

Ota kiinni jos (o)saat – taktinen seikkailupeli
Teidät on valittu poliisin uuden erikoisjoukon kokelaiksi. Tehtävänänne on ratkaista joukko selvittämättä jääneitä rikoksia ja muita jännittäviä arvoituksia. Tutkikaa johtolangat, käyttäkää päättelykykyänne ja toimikaa tehokkaasti tiimeinä! Paras joukkue palkitaan!

Linnanmäen huvin vuoksi-joukkuehupailu ja muut kisailut – naurutakuulla
Lähtekää Linnanmäelle nostattamaan tiimihenkeä! Kulttuuritalon vieressä sijaitseva Suomen ykkösmatkailukohde tarjoaa monenlaista hauskaa tekemistä työporukoille. Yhteishenki kohoaa kuin itsestään kun kisaillaan, tsempataan kaveria ja nauretaan yhdessä.

Kokous diskopallon alla – tähtien jalanjäljissä
Alvar Aallon suunnittelema, Jimi Hendrixin ja Led Zeppelinin testaama! Tule pitämään kokous maailmantähtien jalanjäljille Kulttuuritaloon – ja järjestä seurueellesi privaatit jatkot Kultsan Klubilla, jossa diskopallo pyörii, musiikki nostaa tunnelman kattoon ja ammattitaitoinen baarimestarimme taikoo seurueellesi cocktaileja.

PYYDÄ TARJOUS


Majoittuvat kokoukset

Tarjoamme kokousasiakkaille myös majoittuvia kokouspaketteja. Kokous Kulttuuritalossa ja majoitus The Folks Hotel Konepajassa.
The Folks Hotel Konepaja sijaitsee vain kivenheiton päässä Kulttuuritalosta. Majoittuvan kokouksen hotelliyön hinta 1 hlö:n huoneessa alk. 80€ / yö. LATAA ESITE MAJOITUSPAKETEISTA

 

Etäkokous- ja striimauspalvelut

Kokoustiloissamme on mahdollista järjestää etäkokouksia tai läsnäolon ja etäkokouksen yhdistäviä hybriditapahtumia. Valittavanasi on useita eri ratkaisuja tarpeittesi mukaan. Autamme sinua mielellämme toteuttamaan oman etä- tai hybridikokouksen laadukkaasti turvallisuuden huomioiden.