Kun haluat järjestää ikimuistoiset ja juuri sinun näköisesi juhlat, tarvitset siihen sopivan tilan. Kulttuuritalon ainutlaatuisista tiloista löytyy sopiva vaihtoehto niin suureen yritysjuhlaan kuin intiimiin perhejuhlaankin.

Muuntuvissa tiloissa onnistuvat vauhdikkaat pikkujoulut tai arvokkaat vastaanotot. Juhlatunnelman aistii jo kadulla. Punatiilinen Kulttuuritalo hehkuu tunnelmallisessa ulkovalaistuksessa ja ulkotulet kertovat, että juhlat ovat alkamassa! Astu sisään ja nauti – kaikilla aisteilla. Kulttuuritalon alkuperäiseen Aallon henkeen remontoiduissa tiloissa onnistuvat kaikenlaiset juhlat.

Kulttuuritalo tarjoaa ajattoman tyylikkäät, persoonalliset ja monipuoliset puitteet kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Mikäli tarvitset apua juhlasi ohjelman suunnittelussa, autamme löytämään juuri sopivat ratkaisut sinut tapahtumaasi. Tasokas ravintolamme loihtii tilaisuuteesi sopivat herkulliset tarjoilut. Olipa kyseessä sitten kokouslounas, cocktail-tilaisuus, gaala, juhlava buffet-ruokailu tai konsertin lämpiötarjoilu, selkeät tilat toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa! Juhlatarjoilut on mahdollista järjestää ravintolassa, kokoustiloissa, Aalto-aulassa ja lämpiössä sekä Aalto-salissa. Koko talossa on täydet anniskeluoikeudet.