Kulttuuritalo rekrytoi – haussa Bar Manager

22.12.2023

Kulttuuritalo rekrytoi – haussa Bar Manager

Kulttuuritaloon avataan uusi tasokas klubi. Tarjoamme klubikulttuuriin perehtyneelle ravintola-alan ammattilaiselle mahdollisuuden lähteä liidaamaan uutta klubiamme ja kehittämään Helsingin kiinnostavimman tapahtumatalon yöelämää. Klubin ohjelma koostuu sekä DJ-vetoisista elektronisen tanssimusiikin klubi-illoista että live-keikoista.

Odotuksemme Bar Managerilta:

Vastuullesi kuuluu klubin päivittäinen operatiivinen ravintolatoiminta. Tiimikavereitasi ovat kaikki Kulttuuritalon työntekijät, joista ydintiimisi muodostavat klubin baarihenkilökunta, teknikot ja turvallisuushenkilöstö.

Tunnet juomakulttuurin trendit ja olet kiinnostunut juomien valmistusmenetelmistä sekä uusista tarjoilutavoista. Pysyt ajan hermolla Helsingin muuttuvassa klubiskenessä. Ymmärrät, miten asiakkaat hurmataan yllättävällä tuotevalikoimalla, monipuolisilla tarjoiluilla ja ylivertaisella asiakaspalvelulla. Ylläpidät juomakulttuuriin ja juomien valmistusmenetelmiin liittyvää osaamistasi. Klubin päätuotevalikoimiin kuuluvat drinkit, panimotuotteet ja maukkaat alkoholittomat juomat. Alkoholin myynti- ja tarjoilulainsäädännön kiemurat ovat sinulle tuttuja. Työaikasi painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Myös hallinnolliset asiat, kuten työvuorosuunnittelu ja tilauksien tekeminen kuuluvat työnkuvaasi.

Mitä odotamme tiimikaverilta?

Muutaman vuoden työkokemus baariesihenkilönä toimimisesta antaa hyvän pohjan työllesi. Sujuva yhteistyö on työsi lähtökohta. Luovuus ja idearikkaus, joustavuus sekä taito kuunnella ja ymmärtää asiakkaita ja tiimiläisiä ovat ehdoton plussa. Toimimme monikulttuurisessa työyhteisössä, joten pysyt työskentelemään myös englanniksi. Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus ovat osa arvomaailmaasi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen työ. Tehtävänkuvaa ja työn kokoaikaisuutta voidaan muokata tarvittaessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme klubillemme myös baarityöntekijöitä tuntityöntekijöiksi. Jos rahkeesi eivät vielä tunnu riittävän päällikön tehtäviin, mutta haluaisit päästä mukaan tiimiimme baarityöntekijänä, laitathan meille viestiä!

Yhteydenotot sähköpostitse: nina.oranne(a)kulttuuritalo.fi