Kulttuuritalo rekrytoi – haussa yön ammattilainen

 

KULTTUURITALO REKRYTOI

Haussa on Night Club Manager

Olemme avaamassa uutta tasokasta klubia Kulttuuritaloon. Tarjolla ainutlaatuinen ja harvinainen mahdollisuus klubikulttuurin ammattilaiselle lähteä liidaamaan uutta klubia ja muovaamaan Helsingin yöelämää.

Ohjelmassa tulee olemaan sekä DJ-vetoisia elektronisen tanssimusiikin klubi-iltoja sekä livemusakeikkoja.

Pääset suunnittelemaan klubin ohjelmaa, tapahtumia ja konseptia sekä saat luoda kohderyhmässä resonoivaa markkinointia. Vastuullasi on houkutella oikeat asiakkaat klubiin ja pitää heidät tyytyväisenä kiinnostavan ohjelman sekä huippulaatuisen asiakaspalvelun keinoin.

Vastaat klubin päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta. Johdat ja inspiroit tiimiäsi, johon kuuluvat baarihenkilökunta, teknikot ja turvallisuushenkilökunta.

Apunasi on Kulttuuritalon ammattitaitoinen tiimi.

Arvostamme ammatillisia verkostoja klubimaailmassa, hyviä people skillsejä sekä kokemusta ravintola- ja/tai tapahtuma-alalta johtotehtävistä. Olet ehkä itsekin DJ tai vähintään intohimoinen klubbaaja ja tiedät skenen ajankohtaiset ilmiöt ja trendit. Sinulta löytyy osaamista onnistuneesta ohjelmasuunnittelusta, hektisestä ravintolatyöstä, modernista digimarkkinoinnista sekä tiimin johtamisesta. Turvallisuus- ja alkoholilainsäädäntö on sinulle tuttua ja yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus arvomaailmasi kärjessä.

Työ pitää sisällään myös paljon ilta-ja viikonlopputyötä, onhan kyseessä yökerho. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ. Soveltuvan henkilön löytyessä tehtävänkuvaa ja kokoaikaisuuden vaatimusta voidaan myös muokata. Myös osa-aikaisuus ja ostopalvelu on mahdollista.

Eikö kuulostakin mahtavalta? Laita hakemus palkkatoiveineen 4.10.23. mennessä.

Hakemukset ja lisätiedot:

Toimitusjohtaja Emilia Mikkola

Emilia.mikkola(at)kulttuuritalo.fi

 

Voit kysellä lisätietoja puhelimitse seuraavina aikoina:

Ma 25.9. klo 09 – 10.30

Ma 2.10. klo 11-13

puh. 0404139140

 

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löytyessä.