Tunnelmallinen miljöö, moderni kokoustekniikka sekä helposti räätälöitävät, monipuoliset kokoustilat tekevät Kultsasta ainutlaatuisen paikan kohtaamisille ja juhlille.

Alvar Aallon suunnittelemassa Kulttuuritalossa on useita 10-150 hengen kokoustiloja. Perinteikäs Aalto-sali soveltuu 200-1450 henkilölle. Valikoimasta löytyy yli 10 erikokoista tilaa, joita voidaan käyttää monipuolisesti kokouksiin, seminaareihin, koulutustilaisuuksiin ym. Tarjolla on mm.  101-paikkainen Alvar-auditorio ja väliseinillä muunneltavia ja eri tavoilla kalustettavia kokoushuoneita.

Kulttuuritalo tarjoaa ajattoman tyylikkäät, persoonalliset ja monipuoliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Mikäli tarvitset apua juhlasi ohjelman suunnittelussa, autamme löytämään juuri sopivat ratkaisut tapahtumaasi.

Ravintola Kitchen sijaitsee talon keskipisteessä. Tasokas ravintolamme loihtii tilaisuuteesi sopivat herkulliset tarjoilut. Olipa kyseessä sitten kokouslounas, cocktail-tilaisuus, gaala, juhlava buffet-ruokailu tai konsertin lämpiötarjoilu, selkeät tilat toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa! Juhlatarjoilut on mahdollista järjestää ravintola Kultti Cafessa, kokoustiloissa, Aalto-aulassa ja lämpiössä sekä Aalto-salissa. Koko talossa on täydet anniskeluoikeudet.

KOKOUSPAKETTIMME

Kokouspakettimme uudistuivat ja nyt voit valita pakettiin haluamasi Hyvä olo, Funky tai Stadi -teeman. Kysy lisää myyntipalvelusta!

HYVÄ OLO 

Nautimme hyvästä ja terveellisestä tarjoilusta kokouksen ajan. Juomme Reilun kaupan kahvia tai teetä ja saamme energiaa tuoreista hedelmistä.

Tutustu HYVÄ OLO -paketeihin

FUNKY

Funky -kokouspaketissa nautimme trendikästä street-foodia ja maistuvia makupaloja raikkaita hedelmiä unohtamatta.

Tutustu FUNKY -paketteihin

STADI

Aamiaisella herkullista tuoretta sämpylää, päivällä maistuva buffet-lounas Kulttuuritalo Kitchenissä. Iltapäivän reilun kaupan kahvit juomme rehellisen voisilmäpullan kera.

Tutustu STADI -paketteihin